I Love Kefalonia ήταν και… πάει, η Αρχαιολογική Υπηρεσία απείλησε με μήνυση τον Δήμο Αργοστολίου και το «σήμα κατατεθέν» απομακρύνθηκε

Η μεταλλική κατασκευή, I Love Kefalonia, που κόστισε ένα κάρο χρήματα στον Δήμο Αργοστολίου ξηλώθηκε σήμερα το πρωί από την θέση που είχε τοποθετηθεί πριν από δύο εβδομάδες, δίπλα από την γέφυρα Δεβοσσέτου.
Η Αρχαιολογική Υπηρεσία έκρινε ότι η τοποθέτησή του δίπλα στο Μνημείο της Γέφυρας ήταν παράνομη και από την στιγμή που ο Δήμος δεν είχε πάρει έγκριση, η μεταλλική κατασκευή έπρεπε να απομακρυνθεί. Συνεργείο του Δήμου την έβγαλε σήμερα το πρωί, αφού ο κίνδυνος της μήνυσης, αλλά και το βαρύ πρόστιμο από το Λιμεναρχείο ήταν ορατά. Κρίμα, αφού η Τουριστική Επιτροπή και ο Δήμος Αργοστολίου θα μπορούσαν να είχαν σκεφτεί καλύτερα το θέμα ή να είχαν εξασφαλίσει τις απαιτούμενες άδειες, προκειμένου το I Love Kefalonia να μην είχε αυτή την τύχη. Αναμένουμε την νέα του τοποθέτηση σε διαφορετικό μέρος της πόλης, εκτός και αν αποθηκευτεί για τον χειμώνα και κάνει την εμφάνισή του πριν την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου το 2021.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed