Άνοιξε ο χορός του κορωναϊού στην Κεφαλονιά, ακόμη ένα κρούσμα εντοπίστηκε σήμερα στο νησί μας, που ήταν το έκτο από την Παρασκευή

Ένα ακόμη κρούσμα κορωναϊού εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι στο νησί μας, με την θλιβερή αυτή λίστα στη χειμερινή της έκδοση να ανοίγει την Παρασκευή και από ότι φαίνεται θα ξεπεράσει κατά πολύ την ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή με τον ρυθμό που πηγαίνει.
Ήταν η έκτη περίπτωση κρούσματος κορωναϊού στην Κεφαλονιά μέσα σε τέσσερις ημέρες, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες που αντλήσαμε από γιατρό του νησιού μας, τα κρούσματα είναι πολύ πιθανόν να αυξηθούν δραματικά, αφού όλοι και περισσότεροι άνθρωποι καταφεύγουν στα εργαστήρια για τεστ, κάτι που δεν γινόταν την περίοδο Μαρτίου-Μαΐου κατά την πρώτη περίοδο του covid 19. Ο γιατρός μας συνέστησε ψυχραιμία και πάνω από όλα να δείξουμε την απαιτούμενη προσοχή για να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο. Πάντως, σε αντίθεση με ότι γινόταν τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, τα “ύποπτα κρούσματα” έχουν συναίσθηση και υπευθυνότητα για το τι πρέπει να κάνουν σε περίπτωση που υποπτευθούν ότι κάτι δεν πάει καλά με την υγεία του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed