Με τη βούλα άμισθος σύμβουλος πολιτισμού ο Βίκτωρας Ρουχωτάς

Ο ∆ήµαρχος Αργοστολίου έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 58 παρ. 1δ του Ν. 3852/2010 «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτοδιοίκησης και της Αποκεντρωµένης ∆ιοίκησης – Πρόγραµµα Καλλικράτης».
Tις διατάξεις της παρ.11 του άρθρου 45 του Ν.3979/2011 όπως τροποποιήθηκε µε την παρ.4 του άρθρου 11 του Ν.4764/2020 και ισχύει µέχρι σήµερα. Το γεγονός ότι από την παρούσα δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του προϋπολογισµού του ∆ήµου, δεδοµένου ότι ο άµισθος σύµβουλος θα εκτελέσει το έργο τoυ χωρίς αποζηµίωση.
Α Π Ο Φ Α Σ Ι Ζ Ο Υ Μ Ε
Αναθέτουµε στον Βίκτωρα Ρουχωτά του Σπυροµιχάλη, καθήκοντα άµισθου συµβούλου σε θέµατα που αφορούν οργάνωση και συντονισµό πολιτιστικών οµάδων και δράσεων του ∆ήµου. Ο ανωτέρω θα ασκεί καθήκοντα αµιγώς συµβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρµοδιότητες οποιασδήποτε µορφής. Θα παρέχει συµβουλές και θα διατυπώνει εξειδικευµένες γνώµες προς τον ∆ήµαρχο στα ανωτέρω θέµατα σε συνεργασία µε τις αρµόδιες Υπηρεσίες του ∆ήµου και τον αρµόδιο Α/∆ήµαρχο Πολιτισµού. Η παρούσα ισχύει µέχρι και 31-12-2021 ή µέχρι τροποποίησης ή ανάκλησης της µε νεώτερη απόφαση ∆ηµάρχου.

Ο ∆ΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙΟΥ
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed