Γύρισε τα… οπίσθιά του στον Θεόφιλο Μιχαλάτο το Ληξούρι, δεν πέρασε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός από το Δ.Σ., κόντρα στο «αφεντικό» του και ο Αραβαντινός

Ισχυρό προσωπικό ράπισμα δέχθηκε πριν από λίγο ο Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος είδε το… δεξί του χέρι στο Ληξούρι, τον Γιώργο Κατσιβέλη να πατώνει στην ψηφοφορία για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό.
Πριν από δύο περίπου εβδομάδες το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου ψήφισε (ψήφοι της Δημοτικής Αρχής, της παράταξης Παντελειού και των… πρόθυμων) με οριακή πλειοψηφία η πρόταση του Δημάρχου, που εμπλουτίστηκε με αυτή του Παντελειού για την δημιουργία Αναπτυξιακού Οργανισμού μεταξύ των τεσσάρων Δήμων του νομού μας. Η απόφαση που πάρθηκε από το Δ.Σ. Αργοστολίου ήταν να δημιουργηθεί αυτός ο Οργανισμός, αρκεί να περάσει και από τα Δημοτικά Συμβούλια του Ληξουρίου και της Σάμης. Σήμερα ήταν η σειρά του Ληξουρίου να πάρει απόφαση για το αν θα συμμετέχει και παρά τις διαβεβαιώσεις του κ. Μιχαλάτου ότι το Ληξούρι θα συμφωνήσει, το Δ.Σ. του νεοσύστατου Δήμου με ψήφους 12-9 απέρριψε την πρόταση. Υπέρ ψήφισαν πέντε της Δημοτικής Αρχής και τέσσερις από τους πέντε της παράταξης του Διονύση Αραβαντινού. Κατά ψήφισαν ολόκληρη η παράταξη Ρουχωτά, η Λαϊκή Συσπείρωση, ο Διονύσης Αραβαντινός και ο Αλέξης Μοσχονάς, ο οποίος μάλιστα μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την… συνεργασία Κατσιβέλη-Μιχαλάτου, που τελικά δεν ευδοκίμησε. Ωστόσο, η πολύ μεγάλη έκπληξη της ψηφοφορίας ήταν ο κ. Αραβαντινός, ο οποίος ψήφισε κατά της πρότασης Κατσιβέλη και ουσιαστικά κατά του κατά μία έννοια αφεντικού του, Θεόφιλου Μιχαλάτου. Αυτές οι δύο αρνητικοί ψήφοι ανοίγουν τον ασκό του αιόλου τόσο στην παράταξη του Γιώργου Κατσιβέλη όσο και στο επιτελείο του Θεόφιλου Μιχαλάτου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed