Φωτιά σε λάστιχα και πλαστικά μέσα σε παράνομη χωματερή σε οικόπεδο στο περιαστικό δάσος από πεύκα πάνω από το Αργοστόλι

Πριν λίγο ξελαμπάδιασε πάλι πίσω απ το σπίτι μου. Αυτή τη φορά έκαιγαν λάστιχα και πλαστικά μέσα σε παράνομη χωματερή σε οικόπεδο που περιβάλλεται από το περιαστικό δάσος από πεύκα πάνω απ το Αργοστόλι.
Το τι πραγματικά συνέβαινε το μάθαμε το καλοκαίρι, όταν ξαναμπήκε φωτιά εκεί. Έκανα ο,τι έπρεπε τότε μέσω υπηρεσιών για να καθαριστεί το οικόπεδο (Πυροσβεστική, Δήμος, αλληλογραφία). Αποτέλεσμα τώρα τα πράγματα να είναι χειρότερα, καθώς τα σκουπίδια είναι περισσότερα και πιο επικίνδυνα, αλλά και πεύκα έχουν πέσει με τον Ιανό και κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα απομακρύνει. Οι υπαίτιοι ισχυρίστηκαν πως ο αντιδήμαρχος είπε πως θα απομακρύνει τα σκουπίδια. Ψηφαλάκια απ τους Ρομά υποψιάζομαι. Αστυνομία, Πυροσβεστική και Πολιτική Προστασία παραβρέθηκαν στο σημείο, όλοι είναι ενήμεροι. Να δω τι θα μου πείτε αύριο που θα σας βρω με τη σειρά .Κανονίστε να καεί το Αργοστόλι το καλοκαίρι.

Σοφία Σκουτελά
Οδοντίατρος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed