Άστραψε και βρόντηξε ο Αστραπόγιαννος (Γιάννης Ανδριανάτος) ευθείες και φαρμακερές βολές κατά του Επάρχου Ιθάκης, Θανάση Λιβιτσάνη

Αγαπητέ Έπαρχε δεν έχω μεγάλη σχέση με τα ηλεκτρονικά, αλλά αναγκάζομαι να τα χρησιμοποιήσω γιατί ο κόσμος της Ιθάκης πρέπει να μαθαίνει πραγματικές αλήθειες και όχι παραποιημένες!
Ας δούμε λοιπόν τι κάνατε επί Νομαρχίας Γεωργάτου (όσα θυμάμαι και για όσα έχω στοιχεία):
1. Το δίκτυο ύδρευσης του Σταυρού έγινε επί νομαρχίας Λευκαδίτη και και δημαρχίας Καραβία, βοήθησα και εγώ εγώ ως Έπαρχος.
2. Η Μαρίνα στο Βαθύ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και στην ουσία ΔΕΝ υπάρχει. Έργο αποτυχημένο.
3. Στην κατασκευή του λιμανιού στον πίσω Αετό συμβάλανε πάρα πολλοί, Ο Λευκαδίτης, ο Σ. Κουρής, εγώ προσωπικά, ο Καραβίας, ο Βασιλόπουλος, ο Στανίτσας, ο Δέτσιμας, ο Γ. Καντιλιώτης, η Σαρδελή, ο Τσιντίλας, ο Δρακουλόγκωνας, ακόμα και ο Ματζουράτος του ΚΚΕ. Η πρώτη μελέτη έγινε επί νομαρχίας Λευκαδίτη και με προσπάθεια δική μου. Ο Σωτήρης ο Κουρής έκανε επίσης μεγάλη προσπάθεια, αλλά τελικά το έργο έγινε αποκλειστικά από το Θόδωρο το Γαλιατσάτο, αφού απότυχε να το κάνει ο Σπύρου!!!
4. Οι γεωτρήσεις κόστισαν ένα σωρό λεφτά, άγνωστο που πήγανε, και ποτέ δεν δούλεψαν. Έργο αποτυχημένο!
5. Τα στηθαία μπήκαν επί νομαρχίας Λευκαδίτη και επαρχίας δικής μου. Μια υποτιθέμενη μελέτη που είχε γίνει επί Γιωργάτου, ΠΟΤΕ δεν υλοποιήθηκε! Υλοποιήθηκε αποκλειστικά με δική μου προσπάθεια και μάλιστα για ΟΛΟ το οδικό δίκτυο. Δεν έχουν σημασία οι μελέτες αλλά οι υλοποιήσεις των έργων γιατί εκεί χρειάζεται να πέσει δουλειά!
6. Καμία προμελέτη δεν έγινε για αεροδρόμιο στην Ανωγή. Από ότι ξέρω η μοναδική μελέτη έγινε επι δημαρχίας Αρσένη από την ΥΠΑ και την Ολυμπιακή.
7. Τολμάτε να μιλάτε για το λιμάνι των Φρικών που κόστισε δεκάδες εκατομμύρια και αποτελεί τεράστιο σκάνδαλο. Η ζημία που υποστήκανε οι Φρικιώτες και ολόκληρο το νησί από χαμένα έσοδα είναι ανυπολόγιστη. Άσε το κόστος της απομάκρυνσης. Ακόμα πληρώνουμε το “έργο” του Γιωργάτου!
10. Τελικά τι σχέση έχει ο Γιωργάτος με το άγαλμα του Οδυσσέα δεν έχω καταλάβει!!!! Βεβαίως ο Παρίσης βοήθησε για το Άγαλμα
Επιτέλους σταματήστε να βομβαρδίζετε το Θιακό λαό με φούμαρα και προσπαθείστε να αποκαταστήσετε τις ζημιές από τον Ιανό. Ακόμα ο δρόμος στον Αετό στη θέση Συκιά είναι ανοιχτός και επικίνδυνος! Ο δρόμος Φρίκες- Κιόνι είναι κι’ αυτός επικίνδυνος. Εφτά μήνες έχουνε περάσει από την καταστροφή και τα έργα που ανήκουν στο Επαρχείο καρκινοβατούνε. Έργα χρειάζονται φίλε Έπαρχε όχι λόγια! “Ο Μανώλης με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια”.

Γιάννης Ανδριανάτος
τ. Έπαρχος Ιθάκης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed