Νέο κορωνοπάρτι στην Κεφαλονιά στην γνωστή βίλλα της Λάσσης, πάνω από 30 άτομα διασκέδαζαν μέχρι που… μπουκάρισε η Αστυνομία

Είναι της μόδας τα κορωνοπάρτι την τελευταία εβδομάδα και από την μόδα αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει η Κεφαλονιά, η οποία όμως είχε δείξει τον δρόμο στους… αγράμματους της υπόλοιπης Ελλάδας.
Όταν η Κεφαλονιά έκανε οργανωμένα κορωνοπάρτι τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στην υπόλοιπη Ελλάδα έπιναν την… πορτοκαλάδα τους στο σαλόνι του σπιτιού τους. Πριν από λίγη ώρα στο Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου δημιουργήθηκε ο κακός χαμός, αφού έγιναν πάνω από 30 προσαγωγές ατόμων που συμμετείχαν σε οργανωμένο κορωνοπάρτι στην γνωστή βίλλα της Λάσσης. Λέμε γνωστή διότι κάτι ανάλογο είχε γίνει στον ίδιο τόπο και την παραμονή των Χριστουγέννων το 2020, πάλι με προσαγωγές και σύλληψη του διοργανωτή. Το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε και σήμερα το βράδυ με πρωταγωνιστές σχεδόν τα ίδια άτομα και διοργανωτής ήταν το ίδιο πρόσωπο. Του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 10.000 ευρώ, αφού ήταν υπότροπος και έγινε σύλληψη, με αποτέλεσμα αύριο το πρωί να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα για τα περαιτέρω. Στους υπόλοιπους επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ και αφέθηκαν ελεύθεροι. Το σημαντικό όμως της ιστορίας είναι ότι οι περισσότεροι συμμετέχοντες σε αυτό το πάρτι είναι μηχανικοί, δικηγόροι, επαγγελματίες, ακόμη και γόνοι πολιτικών προσώπων της Κεφαλονιάς. Τα άτομα αυτά δηλώνουν αμετανόητοι στα μέτρα που έχει λάβει η πολιτεία για την μη μετάδοση του κορωναϊού. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Αστυνομία προσπαθεί να βρει ακόμη μερικά άτομα που ήταν στο πάρτι, αφού μόλις εμφανίστηκαν στη βίλλα τα όργανα της τάξης άρχισαν να πηδούν από τα παράθυρα και να τρέχουν στα διπλανά λιοστάσια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed