Σε σοβαρή κατάσταση 33χρονος συμπατριώτης μας, που έκανε χθες το απόγευμα το εμβόλιο της Johnson & Johnson στο Νοσοκομείο Αργοστολίου

Άσχημη εξέλιξη είχαμε χθες το απόγευμα για 33χρονο συμπατριώτη μας, ο οποίος λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό του με το εμβόλιο της Johnson & Johnson παρουσίασε σοβαρές παρενέργειες, με αποτέλεσμα να κριθεί από τους γιατρούς η άμεση αεροδιακομιδή του.
Ο 33χρονος, μόλις λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό του άρχισε να χάνει τις αισθήσεις του και να μελανιάζει όλο του το κορμί. Αμέσως έπεσαν πάνω του οι γιατροί για τις πρώτες βοήθειες, ωστόσο η κατάστασή του χειροτέρευε περνώντας τα λεπτά. Έτσι κρίθηκε αναγκαίο να μεταφερθεί εκτός Κεφαλονιάς. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιμετώπιζε κάποιο υποκείμενο νόσημα.

update: Μετά από νεότερες πληροφορίες ο συμπατριώτη μας παρουσίασε τα παραπάνω συμπτώματα όχι αμέσως μετά τον εμβολιασμό του, αλλά μερικές ημέρες αργότερα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αργοστολίου. Η κατάσταση της υγείας του αυτή την ώρα είναι σταθερή, αλλά οι γιατροί παραμένουν σε επιφυλακή.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed