«Τσίμπισε» 22.000 ευρώ από τον Δήμο Αργοστολίου ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου μας, Δημήτρης Μαρτίνης, νέο «Golden Boy» εμφάνισε ο Βουλευτής μας

Από σήμερα το πρωί επικρατεί ένας μικρός πανικός στο νησί μας και περισσότερο στους κόλπους της τοπικής Νέας Δημοκρατίας από την ώρα που έγινε γνωστή η τοποθέτηση του Δημήτρη Μαρτίνη από τον Βουλευτή μας στη θέση του προσωρινού διοικητή του Νοσοκομείου Αργοστολίου.
Μπορεί από τον πολύ κόσμο να μην θεωρείται γνωστός, ωστόσο δεν αποτέλεσε έκπληξη το όνομα του κ. Μαρτίνη στους μυημένους και γνωστούς ειδήμονες περί των πολιτικών στην Κεφαλονιά. Ο Δημήτρης Μαρτίνης δεν είναι πολιτικά παρθένο πρόσωπο, αφού ανήκει στη Νέα Δημοκρατία και είναι ανηψιός του πρώην Υπουργού, Νίκου Λιναρδάτου επί κυβερνήσεως Κωνσταντίνου Μητσοτάκη την περίοδο 1990-1993. Ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου πριν από λίγους μήνες είχε απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου, αφού ο επικεφαλής της παράταξης «Κεφαλονιά, Νησί για Όλους», Αλέξανδρος Παντελειός, είχε καταγγείλει την απευθείας ανάθεση στην εταιρία που εκπροσωπεί ο κ. Μαρτίνης, ύψους 22.000 ευρώ από τον Δήμο Αργοστολίου για πληρωμή υπηρεσιών προβολής της Κεφαλονιάς στην τουριστική αγορά της Γερμανίας. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η έδρα της συγκεκριμένης εταιρίας είναι στα Μονοπωλάτα, ένα ταπεινό, πλην τίμιο χωριό της Παλλικής και γενέτειρά μου, που στο παρελθόν έχει διακριθεί για τα καταπληκτικά βούσκα που παράγει και τις ωραίες πατάτες του, αλλά δεν έχει παράδοση στις εταιρίες δημοσίων σχέσεων.
Η τοποθέτηση σε αυτή τη θέση του κ. Μαρτίνη αποτελεί επιλογή του Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτου, αφού χρωστούσε υποχρέωση στο «Golden Boy» εκ Μονοπωλάτων. Επίσης η επιλογή αυτή είχε και το ΟΚ από τον Δήμαρχο Αργοστολίου, Θεόφιλο Μιχαλάτο, γνωστός από παλιά με τον κ. Μαρτίνη. Το ερώτημα που προκύπτει είναι τι απέγιναν τα 22.000 ευρώ που εισέπραξε η εταιρία δημοσίων σχέσεων που έχει εκπρόσωπο τον Δημήτρη Μαρτίνη; Τα χρήματα αυτά βγήκαν από το ταμείο του Δήμου Αργοστολίου σε μια δύσκολη οικονομική περίοδο για τα οικονομικά του. Απαραίτητη διευκρίνηση είναι το γεγονός ότι η χθεσινή υπογραφή για χρηματοδότηση από το Επιμελητήριο στην εταιρία Condor δεν έχει καμία σχέση με την εταιρία του κ. Μαρτίνη. Όσο και αν το πάλεψε ο Παναγής Καππάτος δεν κατάφερε να κλείσει πληγές στην τοπική Νέα Δημοκρατία με την επιλογή Μαρτίνη. Αντίθετα άνοιξε νέα ρήγματα στην «γαλάζια» παράταξη, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια αρκετά στελέχη της, εκλεγμένα ή μη στην τοπική ΝΟΔΕ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed