Το «γλείψιμο» στον Γιώργο Κατσιβέλη, η Διαύγεια, οι ευνοημένοι από τις αναθέσεις και τα κατάπτυστα Δελτία Τύπου του Δήμου Ληξουρίου

Μεγάλες διαστάσεις έχει πάρει το περιεχόμενο της σημερινής ανάρτησης ενός πολίτη του Δήμου Ληξουρίου, του Στάθη Τζιβρά, ο οποίος γλείφει από την κορυφή μέχρι τα νύχια τον σημερινό Δήμαρχο, Γιώργο Κατσιβέλη.
Πολλές και άμεσες ήταν οι απαντήσεις που πήρε από άλλους πολίτες του Δήμου, με αυτή της πρώην προέδρου του Λιμενικού Ταμείου, Ελπίδας Κατσαΐτη, να είναι η πιο εμπεριστατωμένη, την οποία καταθέτουμε παρακάτω:
Φίλε μου, μάλλον εγώ θα πρέπει να ξεχάσω όσα ξέρω περί πολιτικής, διαφάνειας, αξιοκρατίας, αλήθειας, σωστής ενημέρωσης των πολιτών, κύρους, οικονομίας, αξιοπρέπειας και ένα σωρό άλλων αξιών που πρέπει να διέπουν ένα Δήμο και βασικά μάλλον πρέπει να σταματήσω να διαβάζω ΔΙΑΥΓΕΙΑ γιατί κοντεύουν να μου πεταχτούν τα μάτια έξω. Εξακολουθώ να πιστεύω στην Διαύγεια, είναι ο,τι ποιο νόμιμο υπάρχει αυτή την στιγμή στις υπηρεσίες. Εκεί λοιπόν πέρα πάσης αμφιβολίας αποδεικνύεται το πώς διοικεί ο καθένας και βέβαια αποδεικνύεται το το πόσο σέβεται τους συμπολίτες του διαθέτοντας τα λεφτά που του δίνουν για το κοινό καλό… το πόσο αγαπάει τον τόπο του η αγαπάει κάτι άλλο, το ποιοι ευνοούνται μέσα από αναθέσεις, ενώ άλλοι είναι στην απέξω, αποδεικνύονται πολλά συγκοινωνούντα δοχεία. Όλα επί του πρακτέου και όχι λόγια του αέρα. Και όταν θα θιχτεί κάτι από όλα αυτά δημόσια αντί σαν πολίτης να λάβεις μια απάντηση και να λύσεις την απορία σου, θα πάρεις ένα καταπτυστο δελτίο Τύπου που βεβαίως δεν θα περιέχει απάντηση. Τόσος σεβασμός στον πολίτη. Ευτυχώς που κάποιοι τους χαλάνε την σούπα γιατί δεν ξέρω τι θα έμενε για τον τόπο από την πολύ αγάπη ορισμένων.

Ελπίδα Κατσαΐτη

Η ανάρτηση του Στάθη Τσιβρά
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ Γ. ΚΑΤΣΙΒΕΛΗ.
Η αληθεια ειναι ηθικη Λυτρωτικη …παντα καρποφορα και ΓΕΝΝΑΙΑ. Δυο χρονια μετα την <γεννηση >του Δημου μας πιστωνεσαι με το μεγαλυτερο εργο που ειναι και η μεγαλη επιτυχια σου.
Ανελαβεςαντι Δημου μια ιστορικη γεωγραφικη περιοχη με την ψυχολογια του αιχμαλωτου 8 χρονια..στο ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ, ετοιμοπολεμη ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ και την εκαμες αξιοπιστο και ΗΡΕΜΟ ΔΗΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ και σεβεται τον απαιτητικο και ιδιορυθμο χαρακτηρα μας.
Νεος και απειρος σαν Δημαρχος με ξενους (απειρους) προς τους ρολους τους συνεργατες και με ενα νομο (Συριζα)που ευνοει την απραξια (δεν μπορεις να διοικησης)καταφερες να περασουμε ομαλα την πρωτη δυσκολη φαση.
Η μεγαλη επιτυχια σου ειναι ηΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ του νεου Δημου το στησιμο των υπηρεσιων του απο την αρχη και η …..ΙΣΟΡΟΠΙΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ διχως…..ουτε <ΨΙΘΥΡΟ>.
Μετετρεψες σε ΔΗΜΟ ΤΗ ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ ΔημαρχεΠΟΥ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΕΙ ΜΕ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ…ΗΡΕΜΙΑ.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ, ΜΠΡΑΒΟ
ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ…Γιωργο.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ

Στάθης Τσιβράς

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed