Ο μετρ των προγραμμάτων Leader, o «ντίλερ» των Ασφαλιστικών Εταιριών, Παναγής Καππάτος, στο Προεδρικό Μέγαρο, όπως πέρσι ο Δημήτρης Λιγνάδης

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε προχθές ο Βουλευτής του νομού μας, Παναγής Καππάτος, για να γιορτάσει την επάνοδο της δημοκρατίας στη χώρα μας, μετά την επτάχρονη περιπέτεια από την χούντα των συνταγματαρχών.
Όπως μας ενημερώνει με στόμφο και καμάρι ο Βουλευτής μας: «Η χθεσινή δεξίωση για την 47η επέτειο από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο αποτέλεσε μια ιδιαίτερα τιμητική ημέρα για όσους και όσες παραβρεθήκαμε. Η Δημοκρατία αποτελεί τη βάση της κοινωνικής μας συνύπαρξης και ο αγώνας για την ποιότητα και την εμβάθυνση της Δημοκρατίας στην Ελλάδα είναι μια δύσκολη διαδρομή που δε σταματά ποτέ. Η χώρα μας αποτελεί μια σταθερή και εδραιωμένη Δημοκρατία στην ευρύτερη γεωγραφική περιοχή μας. Είμαστε περήφανοι για όσα έχουμε καταφέρει ως κοινωνία μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας και ταυτόχρονα εργαζόμαστε για όσες αδυναμίες μας πρέπει να βελτιώσουμε, ώστε να παραδώσουμε μια καλύτερη Ελλάδα στις επόμενες γενεές».

Μετά από το αρχικό σοκ, λόγω της συγκίνησης των λεγομένων του Βουλευτή μας, έχουμε να κάνουμε μερικές επισημάνσεις για τον… άρχοντα του τόπου μας.
– Η προηγούμενη γενιά πάλεψε για την ανατροπή της χούντας και την επάνοδο της δημοκρατίας στη χώρα μας. Πάλεψε για να μπορούν οι σημερινοί Βουλευτές να έχουν το… ακαταλόγιστο, αλλά και να έχουν το δικαίωμα σε προγράμματα Leader πολύ περισσότερο από τους απλούς πολίτες.
-Η προηγούμενη γενιά πάλεψε για να μπορούν οι σημερινοί Βουλευτές να φέρνουν νύχτα στη Βουλή Νόμους και Νομοσχέδια και να ψηφίζουν χωρίς να τους… βλέπει κανένας εξυπηρετώντας δικά τους και «δικών τους» συμφέροντα.
– Η προηγούμενη γενιά πάλεψε για να μπορούν οι σημερινοί Βουλευτές να μένουν σιωπηλοί στα προβλήματα της κοινωνίας που εκπροσωπούν και να μην έχουν το θάρρος να διεκδικήσουν για αυτούς ότι πραγματικά δικαιούνται (αποζημιώσεις Ιανού).
– Η προηγούμενη γενιά πάλεψε για να μπορούν οι σημερινοί Βουλευτές να γίνονται φόρα-παρτίδα «ντίλερς» των Ασφαλιστικών Εταιριών και να προτρέπουν τους πολίτες να ασφαλίσουν τα σπίτια τους για να αποζημιωθούν από τον Ιανό και από τον κάθε Ιανό που θα τα χτυπήσει.
– Η προηγούμενη γενιά πάλεψε για να μπορούν οι σημερινοί Βουλευτές να βρίσκονται στο Προεδρικό Μέγαρο και να γιορτάζουν την επάνοδο της δημοκρατίας τύποι σαν τον Δημήτρη Λιγνάδη και Βουλευτές σαν τον Παναγή Καππάτο.

Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed