Συλλυπητήρια μηνύματα για την απώλεια του Γιάννη Ψαρρά

Ο Πρόεδρος, Σταύρος Σπαθής, το Δ.Σ. και το προσωπικό του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας &Ιθάκης, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια τoυ Ιωάννη Ψαρρά. Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στην σύζυγό του, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου και στους λοιπούς οικείους του.

ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Ο Αντιπεριφερειάρχης των Π.Ε. Κεφαλληνίας & Π.Ε. Ιθάκης, Σταύρος Π. Τραυλός, εκφράζει την βαθύτατη θλίψη του, για την απώλεια του συνάδελφου Πολιτικού Μηχανικού, Ιωάννη Ψαρρά, ο οποίος για πολλά έτη υπήρξε στέλεχος της Πολεοδομίας Αργοστολίου. Θερμά Συλλυπητήρια, στην σύζυγό του, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στα παιδιά του και στην εγγονή του.

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΣΤΑΥΡΟΣ Π. ΤΡΑΥΛΟΣ

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο Αργοστολίου εκφράζουν τη λύπη τους για την απροσδόκητη απώλεια του ΓΙΑΝΝΗ ΨΑΡΡΑ. Ο Γιάννης Ψαρράς, Πολιτικός Μηχανικός, υπήρξε στέλεχος της Πολεοδομίας Αργοστολίου για πολλά χρόνια. Θερμά Συλλυπητήρια στη σύζυγο του, πρώην βουλευτή κα Αφροδίτη Θεοπεφτάτου, στα παιδιά του και στους λοιπούς συγγενείς.

Θεόφιλος Μιχαλάτος
Δήμαρχος Αργοστολίου

Συγκλονισμένοι από τον θάνατο του συντρόφου μας Γιάννη Ψαρρά, αγαπημένου συζύγου της συντρόφισσας μέλους της ΚΕ και πρώην βουλεύτριας Αφροδίτης Θεοπεφτάτου. Η απώλειά του μας κάνει να νοιώθουμε από σήμερα φτωχότεροι.
Άνθρωπος εξαίρετος, πιστός στις αριστερές του πεποιθήσεις, καλλιεργημένος, φιλομαθής και χαμηλών τόνων, ο Γιάννης Ψαρράς τιμούσε με την παρουσία, την στάση και τις απόψεις του τον πολιτικό μας χώρο και την αριστερά γενικότερα. Η παρουσία του στο πλευρό της βουλευτού τα δύσκολα χρόνια της οικονομικής ασφυξίας που πέρασε η πατρίδα μας, της έδωσε δύναμη να εργαστεί ουσιαστικά και συνάμα αθόρυβα για το καλό του τόπου χωρίς να ζητήσει ποτέ δάφνες και χειροκρότημα για όλα αυτά που πέτυχε. Άξιος σύντροφος για μια άξια συντρόφισσα! Εξαιρετικός πατέρας και παππούς! Εκ μέρους όλων των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής εκφράζουμε τα θερμά κι ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην συντρόφισσα μας Αφροδίτη και τα παιδιά του. Για την πολιτική οικογένεια του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Ψαρράς θα είναι για πάντα μαζί μας!

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ ΙΘΑΚΗΣ

Η τοπική μας κοινωνία αποχαιρετά τον Γιάννη Ψαρρά, ένα αξιοσέβαστο μέλος της που τα τελευταία χρόνια έδωσε μια μεγάλη προσωπική μάχη με σεμνότητα και θάρρος.
Ο εκλιπών υπήρξε σύζυγος και σύντροφος ζωής της τέως Βουλευτού Κεφαλονιάς και Ιθάκης κ. Αφροδίτης Θεοπεφτάτου, στην οποία στάθηκε με χαρακτηριστική αξιοπρέπεια στη διάρκεια της Βουλευτικής της θητείας. Στη σύζυγό του, στους οικείους και την οικογένειά του εκφράζω τα θερμά μου Συλλυπητήρια για την απώλεια τους.

Παναγής Καππάτος
Βουλευτής Κεφαλονιάς και Ιθάκης

Ο ξαφνικός χαμός του σύντροφου Γιάννη Ψαρρά μας γέμισε όλους ανείπωτη θλίψη. Δύσκολο να βρούμε τις λέξεις για να περιγράψουμε αυτό που νοιώθουμε και αυτό που θέλουμε να πούμε για τον σύντροφο Γιάννη.
Να πούμε για το εξαίρετο ήθος του και την ηρεμία των λόγων του . Για την σιγουριά που μας ενέπνεε για τις ιδέες μας και τις αξίες μας , τις ιδέες και τις αξίες της Αριστεράς , χωρίς περιττά λόγια με λόγο απλό και λιτό. Σε αποχαιρετούμε σύντροφε και ξέρουμε ότι θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας στους αγώνες που έρχονται για μια κοινωνία με ελευθερία ,δημοκρατία , δικαιοσύνη. Θα βρίσκεσαι πάντα ανάμεσά μας στις μελλοντικές νίκες του λαού μας για ένα καλλίτερο μέλλον. Αντίο σύντροφε…

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΕΛΩΝ ΛΕΙΒΑΘΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ –ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed