Έκλεψε τις εντυπώσεις η πρώτη ατομική έκθεση ζωγραφικής και ψηφιδωτού της Ευαγγελίας Παπαναστασάτου στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου

Έκανε το όνειρό της πραγματικότητα, παρουσίασε στον κόσμο αυτό που από μικρή αγάπησε και μετά από δύσκολη και επίπονη δουλειά έδειξε σε όλους το τεράστιο ταλέντο της η Ευαγγελία Παπαναστασάτου.
Όπως ανέφερε και η ίδια στις δηλώσεις της ήταν όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε έστω και αργά. Ζωγράφιζε από μικρή, είχε το ταλέντο και τα χέρια της δημιουργούσαν πράγματα που θα ζήλευαν μεγάλοι και καταξιωμένοι καλλιτέχνες. Η Ευαγγελία άρχισε το ταξίδι της χρησιμοποιώντας ένα απλό μολύβι, προχώρησε στα χρώματα νερού και στη συνέχεια άρχισε να δουλεύει και με λάδι σε καμβά. Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα στο ΙΕΚ συνδυάζοντας τις σπουδές με την εργασία της, κάτι ιδιαίτερα δύσκολο σε αυτές τις συνθήκες των τελευταίων ετών και έφτασε χθες να μας παρουσιάσει ένα εκπληκτικό θέαμα. Στο ΙΕΚ γνώρισε και το ψηφιδωτό, δούλεψε πάνω του και πλέον τα έργα της με πέτρες και βότσαλα κάνουν την διαφορά. Στο χθεσινό ντεμπούτο της παρόντες ήταν φυσικά η οικογένειά της και πολλοί φίλοι, αλλά και άγνωστοι που έμαθαν ότι κάτι καλό γίνεται στο Δημοτικό Θέατρο. Μεταξύ αυτών που είδαν τα έργα της ήταν ο Αντιδήμαρχος, Γιώργος Τσιλιμιδός, ο επίτιμος πρέσβης της Σερβίας, Βίκτωρας Ρουχωτάς και ο πολύ γνωστός καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά, Νίκος Φαραντούρης. Η έκθεση θα συνεχιστεί και σήμερα και στην Ευαγγελία ευχόμαστε το καλύτερο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed