Ο γερο-Γνήσιος ζει και βασιλεύει, πολιτική νεκρανάσταση από τον πρώην Δήμαρχο Κεφαλονιάς, που ξύπνησε από τον… μουγγό λήθαργο

Ίσως να δημιούργησε έκπληξη σε κάποιους η χθεσινή ανακοίνωση του επικεφαλή της «Ισχυρής Κεφαλονιάς», Αλέξανδρου Παρίση, με την οποία καταφέρθηκε εναντίον του νυν Δημάρχου Αργοστολίου, Θεόφιλου Μιχαλάτου, με αφορμή την παραίτηση της αναισθησιολόγου του Νοσοκομείου μας.
Η αλήθεια είναι πως δύο χρόνια τώρα ο γερο-Γνήσιος δεν έκανε αντιπολίτευση ούτε σε καίρια ζητήματα που απασχολούσαν τον Δήμο. Ωστόσο, φαίνεται πως η περίοδος χάριτος που είχε δώσει στον Θεόφιλο Μιχαλάτο ανήκει πλέον στο παρελθόν. Ήδη μας έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα ηγηθεί του συνδυασμού που θα προσπαθήσει να εκπορθήσει τον νυν Δήμαρχο από την καρέκλα του. Ουσιαστικά δηλαδή η χθεσινή ανακοίνωση ήταν το σάλπισμα της αντεπίθεσης κατά της δημοτικής αρχής. Είναι κάτι σαν πολιτική νεκρανάσταση από τον πρώην Δήμαρχο Κεφαλονιάς και αναμένουμε τη συνέχεια για να διαπιστώσουμε αν πρόκειται για μια απλή φωτοβολίδα ή την αφετηρία προς τη νέα εποχή του Αλέξανδρου Παρίση στον Δήμο Αργοστολίου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed