Αρχίζει να παίρνει τα… πάνω του ο Γνήσιος, μεγάλη συγκέντρωση στελεχών σε εστιατόριο της Λειβαθούς, συμπεριλαμβανομένων και ομογενών υποστηρικτών του

Αρχίζει να διαψεύδει τις πολιτικές καταστάσεις ο πρώην Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες προσπαθεί να αφήσει το πολιτικό του αποτύπωμα μετά από μια μακρά περίοδο… ανομβρίας.
Ο Γνήσιος το Σάββατο το βράδυ διοργάνωσε συνάντηση σε γνωστή ταβέρνα της Λειβαθούς και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η συγκέντρωση αυτή των στελεχών της παράταξης της «Ισχυρής Κεφαλονιάς» θύμιζε σε πολλά παλιές συνάξεις της παράταξης που γινόταν κοσμοσυρροή. Δεν είναι μικρό πράγμα για έναν «τελειωμένο» κατά πολλούς να μαζεύει πάνω από 25 άτομα σε μια περίοδο που αμφισβητείται και μάλιστα μέσα στο άνδρο του μεγάλου του αντιπάλου, του Θεόφιλου Μιχαλάτου. Μάλιστα, ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και τέσσερις ομογενείς από την Αμερική, που δήλωσαν ότι θα στηρίξουν τον Γνήσιο στις ερχόμενες εκλογές, κλείνοντας τα αυτιά τους σε… εχθρούς και φίλους που κατά καιρούς τους έχουν πλησιάσει. Στη σύντομη ομιλία του ο κ. Παρίσης πέρασε το μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι αυτός θα είναι ο μεγάλος αντίπαλος του νυν Δημάρχου Αργοστολίου και τελικά θα είναι και ο νικητής των ερχόμενων εκλογών. Τόνισε, ότι η κατάσταση στον Δήμο Αργοστολίου είναι πολύ χειρότερη από αυτή που βρήκε το 2010 όταν ανέλαβε για πρώτη φορά Δήμαρχος Κεφαλονιάς. Χαρακτήρισε γελοιότητες αυτά που ακούγονται και γράφονται περί αποχώρησής του από την πολιτική σκηνή και για την παράδοση του δακτυλιδιού της «Ισχυρής Κεφαλονάς» σε κάποια από τα στελέχη της παράταξης. Μετά από την προχθεσινή αυτή συνάντηση φαίνεται ότι το πολιτικό θερμόμετρο ανεβαίνει και ο Παρίσης είναι κάτι παραπάνω από αποφασισμένος να γυρίσει στα ηνία του Μητροπολιτικού Δήμου του νησιού μας, έστω και αν χρειαστεί να το κάνει χωρίς μερικούς του φίλους, όπως ο ίδιος ανέφερε, αφήνοντας να εννοηθεί προς κάθε κατεύθυνση ότι είναι… πολύ σκληρός για να πεθάνει!

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed