Μάκης Παπαναστασάτος: «Άγγελε Κωνσταντάκη δεν εξαγοράζομαι με έναν μισθό, την ώρα που εσύ άφησες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρέη στην ΚΕΔΗΚΕ»

Άγγελε Κωνσταντάκη πρέπει να ξέρεις ότι προσωπικά δεν εξαγοράζομαι με έναν μισθό. Μη με μπερδεύεις με τον εαυτό σου που δεν κάνεις αντιπολίτευση στον Μιχαλάτο για να μην σου βγάλει στον αέρα τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που άφησες χρέη στην ΚΕΔΗΚΕ.
Άγγελε Κωνσταντάκη επειδή με ξέρεις από παιδί, θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι δεν βάζω νερό στο κρασί μου ούτε εξαγοράζομαι για ένα μισθό. Εάν έχετε συνηθίσει από τέτοιας κατηγορίας ανθρώπους αυτό είναι δικό σας πρόβλημα και όχι δικό μου. Επομένως η θέση μου ως νομικού συμβούλου στην ΠΕΔΙΝ δεν θα μπορούσε ποτέ να επηρεάσει την πολιτική μου άποψη που είναι ότι η υποψηφιότητα Παρίση σε αυτό το στάδιο είναι απλά ένα δώρο στον ολιγάρχη Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο, καθώς είναι σαφέστατο ότι σε αυτή την φάση ο Αλέξανδρος Παρίσης δεν έχει την δυνατότατα να ανατρέψει το υπόγειο σύστημα Μιχαλάτου για λόγους προφανείς. Από εκεί και πέρα και επειδή νομίζεις ότι η ζωή και η πολιτική σκηνή του νησιού μας είναι ένα μεγάλο καρναβάλι, από αυτά που σου αρέσουν, σου τονίζω παράλληλα τα εξής:
Α) Ένας από τους λόγους που διαχώρισα την θέση μου από εσάς ότι βαρέθηκα να με σταματάνε στον δρόμο απλήρωτοι προμηθευτές της ΚΕΔΗΚΕ και να με κατηγορούν, χωρίς να φταίω σε τίποτα, επειδή εσύ, φίλε Άγγελε, τους άφησες απλήρωτους ως Πρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ. Μήπως τελικά για αυτό δεν κάνεις αντιπολίτευση; Μήπως τελικά για αυτό επιλέγεις να παραμείνεις στην “σερνόμενη” πια παράταξη Παρίση που βάζει “πλάτη” στον Μιχαλάτο; Μήπως φοβάσαι ότι θα σου βγάλει στον “αέρα” ο μακροσυγγενής σου δήμαρχος τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ χρέη που άφησες στην ΚΕΔΗΚΕ; Τονίζω ότι προσωπικά στον ΟΚΑΠ δεν άφησα κανέναν απλήρωτο!
Β) Στην ζωή μου δεν έχω μάθει να παίζω τον ρόλο του “χρήσιμου ηλίθιου”. Γι αυτό τον λόγο δεν παρέμεινα στην παράταξη πλέον “ελαφράς ταξιαρχίας” Παρίση που την βλέπει ο Μιχαλάτος στα Δημοτικά Συμβούλια και γελάει. Εγώ και τα υπόλοιπα πολιτικά στελέχη της πολιτικής παράταξης με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη στοχεύουμε στην ευθεία και μετωπική σύγκρουση με το σύστημα Μιχαλάτου, οπότε δεν μπορούμε να κουβαλάμε άλλο στην πλάτη μας φοβισμένους δημοσιοσχεσίτες, “ισοορροπιστές” και ισαποστάκιδες.
Γ) Άγγελε, μην πας να το παίξεις βαρύς, κακός και σκληρός όπως σε συμβουλεύουν, γιατί ούτως ή άλλως δεν σου πάει, κανείς δεν τρομάζει, κανείς δεν σε παίρνει στα σοβαρά και απλά γελοιοποιείσαι. Δεν κάνεις για ηγέτης ούτε καν για νούμερο δύο, είναι αλήθεια όμως ότι διοργάνωσες αξέχαστα καρναβάλια και ότι είσαι πολύ καλύτερος σε αυτόν τον τομέα από τον Βίκτωρα Ρουχωτά!
Υ.Γ.: Πάντως πιστεύω ότι η παραμονή σου στην “κουρασμένη” παράταξη Παρίση οφείλεται σε αδυναμία κατανόησης των νέων πολιτικών συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί και ότι δεν σχετίζεται σε καμιά περίπτωση με την ανάληψη της πολυδάπανης εργολαβίας του Ξενοδοχείου Παρίση στον Λουρδά που ομολογουμένως το έκανες ένα “στολίδι” για την περιοχή!

Γεράσιμος Παπαναστασάτος
Στέλεχος της παράταξης “Αργοστόλι παρόν και μέλλον με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed