Μέσα σε μεγάλη συγκίνηση αποχώρησε από το Δ.Σ. του Πυλαριακού η Μυρτώ Αλυσανδράτου μετά από 29 χρόνια παρουσίας στον Σύλλογο

Αγαπητό Δ.Σ., προπονητές, ποδοσφαιριστές και μέλη του Πυλαριακού, είμαι μέλος της ομάδας από το 1992. Μέχρι το 2005 υπηρέτησα την ομάδα από τη θέση της Γραμματέως, και έκτοτε ανέλαβα πρόεδρος έως το 2017 όπου επανήλθα στα καθήκοντα της Γραμματέως.
Βέβαια τα αξιώματα είναι μόνο στα χαρτιά, γιατί όταν αγαπάς κάτι, προσφέρεις ανιδιοτελώς από όποιο πόστο και αν βρίσκεσαι. Πέρασαν 29 χρόνια συνεχής μου παρουσίας στο Δ.Σ. της ομάδας, γιατί το ήθελα και το έκανα με χαρά, όρεξη και αγάπη. Κάπου εδώ αυτό το ταξίδι τελειώνει για μένα. Κατόπιν ώριμης σκέψης αποφάσισα πως δεν μπορώ να συνεχίσω να είμαι μέλος του Δ.Σ. και ως εκ τούτου παραιτούμαι και δε θα συμμετέχω ως υποψήφια στις ερχόμενες αρχαιρεσίες του Σωματείου. Θα συνεχίσω να είμαι μέλος της ομάδας και ελπίζω να αναλάβουν τα ηνία άνθρωποι που έχουν τον χρόνο, την διάθεση να ασχοληθούν με αγάπη για την ομάδα της περιοχής μας. Ευχαριστώ πολύ όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και συνεχίζουν να με προτρέπουν να συνεχίσω. Θα είμαι πάντα δίπλα στην ομάδα, γιατί πάντα θα είναι: “Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ”.

Μυρτώ Α. Αλυσανδράτου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed