Κάτι… χοντρό παίζεται στο βασίλειο της Δανιμαρκίας, σαφείς οι αιχμές του προέδρου της ΕΔΑΚΙ, Αργύρη Γαβριελάτου για Σπύρο Σαμούρη και Κώστα Ζαπάντη

Το σημερινό δημοσίευμα του Κώστα Ζαπάντη σχετικά με τους κάδους σκουπιδιών στη συμβολή των οδών Ηλία Μηνιάτη και Γερουλάνου στο Αργοστόλι, μάλλον άνοιξε τους ασκούς του αιόλου στην καρδιά της Δημοτικής Αρχής Μιχαλάτου.
Σχεδόν εκτός εαυτού ήταν ο πρόεδρος της ΕΔΑΚΙ, Αργύρης Γαβριελάτος, όταν επικοινωνήσαμε μαζί του για να μας εξηγήσει τι γίνεται με το συγκεκριμένο θέμα. «Δεν ξέρω τι ρόλο παίζει ο Κώστας Ζαπάντης σε αυτή την ιστορία, αλλά η ανάρτησή του ήταν ψευδέστατη», μας είπε ο κ. Γαβριελάτος και συνέχισε: «Ο κ. Ζαπάντης χρησιμοποίησε στο… ρεπορτάζ του μια φωτογραφία που δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν, αφού το πρόβλημα με τους συγκεκριμένους κάδους δεν είναι τα σκουπίδια, εκεί όπου είναι υπεύθυνη η ΕΔΑΚΙ, αλλά τα ογκώδη αντικείμενα που αφήνουν οι πολίτες δίπλα από τους κάδους. Εκεί την αποκλειστική ευθύνη έχει ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας, Σπύρος Σαμούρης. Αναφορικά περί μισθών και φωτογραφίσεων που ανέφερε ο κ. Ζαπάντης, πραγματικά θέλω να το αφήσω ασχολίαστο. Εγώ είμαι συνεργαζόμενος με την Δημοτική Αρχή Μιχαλάτου, αφού οι συμπολίτες μου με εξέλεξαν με την παράταξη του Μάκη Φόρτε. Πραγματικά ανεξήγητα πράγματα συμβαίνουν και ψευδείς ειδήσεις περιφέρονται στο διαδίκτυο. Σταματώ εδώ και καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed