Πυρ και μανία ο Βίκτωρας Ρουχωτάς με τον Σπύρο Σαμούρη, «άναψε το δέντρο και εγώ δεν ήξερα τίποτε καλύτερα να μάζευε τα αδέσποτα σκυλιά»

Δεν μάσησε τα λόγια του ο προϊστάμενος επί των πολιτιστικών του Δήμου Αργοστολίου, Βίκτωρας Ρουχωτάς, που πριν από λίγο με δηλώσεις του καταφέρθηκε εναντίον του Αντιδημάρχου, Σπύρου Σαμούρη, αναφορικά με το άναμα του δέντρου στην κεντρική πλατεία.
Εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για τον Αντιδήμαρχο, που πήρε την πρωτοβουλία να ανάψει το δέντρο χωρίς να τον ενημερώσει την περασμένη εβδομάδα. Όπως μας τόνισε πριν από λίγο, μετά από κουβέντα που κάναμε θεώρησε άκομψο και άτοπο να ασχολείται με το χριστουγεννιάτικο δέντρο ο κ. Σαμούρης. Χαρακτηριστικά μας είπε: «Δεν είχα ιδέα για το άναμα του δέντρου έτσι όπως έγινε. Ο κ. Σαμούρης θεώρησε σωστό, χωρίς να με ενημερώσει, να προχωρήσει στο άναμα και να φωτογραφίζεται στην πλατεία με τους δύο ηλεκτρολόγους του Δήμου. Ήταν άκομψο και άτοπο εκ μέρους του. Δουλειά του κ. Σαμούρη ήταν να ετοιμάσει τα τεχνικά θέματα και τα υπόλοιπα να τα αφήσει στον αρμόδιο. Στην εκδήλωση που έχει προγραμματιστεί για απόψε έπρεπε να ανάψει επίσημα το δέντρο στην πλατεία. Καλό θα ήταν να ασχοληθεί με τα αδέσποτα σκυλιά που έχουν κατακλύσει το Αργοστόλι, που είναι η δουλειά του και όχι με τα πολιτιστικά. Όπως και να έχει όμως, καλώ τον κόσμο απόψε στην πλατεία να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις του Δήμου Αργοστολίου και να ξανα-ανάψουμε όλοι μαζί το δέντρο μας».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed