Ανατροπή και θρίαμβος του Παναγή Βλάχου, με γνωμοδότηση από την ΠΟΕ-ΟΤΑ αναλαμβάνει επίσημα πρόεδρος των δημοτικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς

Τα τραγελαφικά πράγματα που έγιναν στις εκλογές των δημοτικών υπαλλήλων Κεφαλονιάς την Κυριακή έφεραν ένα τσουνάμι αντιδράσεων και προστριβών μεταξύ των υπαλλήλων, κάτι που δεν έχουμε δει τα προηγούμενα χρόνια στην Κεφαλονιά.
Ενώ στην αρχή όλοι νόμιζαν ότι μετά τις αλλεπάλληλες παραιτήσεις των εκλεγμένων ο σύλλογος θα πήγαινε για επαναληπτικές εκλογές, ωστόσο η γνωμοδότηση από την ΠΟΕ-ΟΤΑ και τον πρόεδρό της κ. Βαλασσόπουλο, έχρισε τον Παναγή Βλάχο πρόεδρο (είχε προκύψει από κλήρωση), ο οποίος είναι υποχρεωμένος μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα (ένας μήνας) να προκυρύξει εκ νέου εκλογές μόνο για να εκλεγεί ένα μέλος του πενταμελούς συμβουλίου που λείπει αυτή την στιγμή. Σύμφωνα με τις παραπάνω εξελίξεις το τετραμελές Δ.Σ. αποτελείται από τους:
Πρόεδρος Βλάχος Παναγής
Αντιπρόεδρος Αγγούριας Μιχάλης
Γενικός Γραμματέας Καραντινός Γεράσιμος
Οργανωτικός Γραμματέας Αλιβιζάτος Σπυράγγελος
Τη θέση του ταμία αναλαμβάνει προσωρινά ο Βλάχος Παναγής
Μετά την πρώτη συνεδρίαση του Δ.Σ. ο νέος πρόεδρος, Παναγής Βλάχος μας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους για την ύψιστη τιμή που μας επέλεξαν να τους εκπροσωπούμε. Τους διαβεβαιώνουμε ότι οι προσπάθειές μας θα είναι συνεχείς και άοκνες για την αναβάθμιση του σωματείου».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed