Μιλτιάδης Γεωργάτος: «Εμείς τα παλιά πραγματικά στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας εμπιστευόμαστε και στηρίζουμε απόλυτα την παράταξη του Νίκου Ανουσάκη»

Διαβάζω σε τοπικό site επιρροής του Δημάρχου Αργοστολίου Θεόφιλου Μιχαλάτου δηλώσεις κάποιου δήθεν «Γ.Χ. Φαμπιάτου» που εμφανίζεται ως τάχα «βετεράνος» αυτοδιοικητικός της Νέας Δημοκρατίας, με τις οποίες καταφέρεται κατά του επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου: Παρόν και Μέλλον» Νίκου Ανουσάκη και των καταξιωμένων στελεχών της, Μάκη Παπαναστασάτου και Γιώργου Τζωρτζάτου.
Ως πραγματικό κι αληθινό μέλος και στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας από την ημέρα ίδρυσής της δηλώνω:
α. Δεν ξέρω κανένα σοβαρό παλαιό στέλεχος με τα στοιχεία Γ.Χ. Φαμπιάτος, οπότε προφανώς πρόκειται για κατασκευασμένο δημοσίευμα εκπορευόμενο από την δημοτική αρχή Μιχαλάτου
β. Τα στελέχη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας, που στηρίζουν την παράταξη του Νίκου Ανουσάκη, αντιτίθενται στην υπερχρέωση του Δήμου Αργοστολίου από την δημοτική αρχή Μιχαλάτου με την αλόγιστη χρήση του δανειακού προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» κι όχι στο ίδιο το πρόγραμμα, αυτό καθ΄ εαυτό, που μία φυσιολογική δημοτική αρχή θα το χρησιμοποιούσε με μέτρο και με λογική λαμβάνοντας δάνεια για έργα λογικού ύψους κι όχι 22 εκατομμυρίων Ευρώ
γ. Όσο και να «ζορίζεται» ο κύριος Μιχαλάτος ή οποιοδήποτε άλλος η νέα παράταξη με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη ήλθε για να μείνει και για διώξει το περίεργο σύστημα Μιχαλάτου και τους «συνοδοιπόρους» του από την ηγεσία του τόπου μας.

Μιλτιάδης Γεωργάτος
πραγματικό κι αληθινό μέλος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας επί δεκαετίες
στέλεχος της παράταξης «Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον» με επικεφαλής τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed