Προχωράει στην πλατεία και… μουρμουρίζει ο Βίκτωρας Ρουχωτάς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο τοπικός Παναγής Καππάτος τον «έκαψαν»

Προβληματισμένος και ψυχολογικά καταρρακωμένος είναι από προχθές ο προϊστάμενος επί των πολιτιστικών του Δήμου Αργοστολίου, Βίκτωρας Ρουχωτάς, που είδε σε ένα βράδυ να γκρεμίζονται όλες οι εκδηλώσεις των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.
Όλα έχουν να κάνουν με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε πριν από λίγες ημέρες ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης αναφορικά με τις ακυρώσεις όλων των εκδηλώσεων των Δήμων ανά την επικράτεια λόγω του κορωνοϊού. Ο επί των πολιτιστικών του Δήμου κυκλοφορεί στην πλατεία και τα πέριξ και… μουρμουρίζει για το κακό που του έκαναν τόσο ο κ. Μητσοτάκης όσο και εδώ τοποτηρητής του και Βουλευτής, Παναγής Καππάτος. Είναι τέτοια η οργή του που του μιλάς και δεν σε καταλαβαίνει. Ο κ. Ρουχωτάς, μετά το στραπάτσο με το άναμα του δέντρου από τον Σπύρο Σαμούρη, είχε πάρει τα πάνω του και είχε οργανώσει πολλές εκδηλώσεις μέχρι και τα Φώτα. Ωστόσο, αυτές ακυρώθηκαν και ο Βίκτωρας έμεινε με τα λαμπάκια στο χέρι και την μουρμούρα στον στόμα.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed