Πήραν φωτιά τα… πατζάκια του, κόντεψε να καεί ζωντανός ο Βουλευτής μας, Παναγής Καππάτος, έκανε πρωτοχρονιά αγκαλιά με τους πυροσβέστες

Όταν το σύμπαν συνομοτεί τότε τα πάντα μπορεί να συμβούν. Έτσι κι εχθές, μερικές στιγμές πριν μπει το 2022 έπιασε φωτιά η καμινάδα του σπιτιού του Βουλευτή μας, Παναγή Καππάτου και χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για να μην θρηνήσουμε θύματα.
Ευτυχώς, όλα κύλησαν ομαλά και η φωτιά δεν επεκτάθηκε στο υπόλοιπο σπίτι, αλλά και στα παρακείμενα οικήματα της οδού Βεργωτή. Στην αυγή του 2022 το σύμπαν έδωσε το στίγμα του αναφορικά με το τι πρόκεται να συμβεί στον Βουλευτή μας, αφού κατά πολλούς το 2022 θα είναι και εκλογικό έτος. Παραλίγο να πάρει φωτιά ο ίδιος, οπότε όλα αυτά που συνέβησαν έχουν μάλλον συμβολικό χαρακτήρα. Οι εκλογές έρχονται και τα πατζάκια του Παναγή Καππάτου έχουν πάρει φωτιά.
Σημείωση: Δώσε κ. Βουλευτά ένα μεροκάματο σε έναν φτωχό άνθρωπο να σου καθαρίσει την καμινάδα. Έκανες τους Πυροσβέστες να τρέχουν, αντί να τσουκρίζουν το ποτήρι τους και να εύχονται Χρόνια Πολλά ο ένας στον άλλο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed