Επίθεση του Ανδρέα Μαρκαντωνάτου στην Δημοτική Αρχή, «οι βόλτες σαν τις γλάστρες με τον Βουλευτή και η… επανάσταση ενός Αντιδημάρχου»

Δυστυχώς είμαστε μπροστά σε τραγικά δύσκολες μέρες… Τόσο σε κεντρικό πολιτικό επίπεδο (Βουλή) όσο και σε τοπικό επίπεδο (Δήμος Αργοστολίου) πανελλαδικά, η Ελλάδα στερείται ικανών ανθρώπων για να αντιμετωπίσουμε τον covid-19.
Πλέον είναι η Ελλάδα η Νο 1 παγκοσμίως σε covid αναλογικά με τον πληθυσμό. Εδώ και ένα μήνα οι 300 κάνουν άθλιες επιλογές. Αλλά σε τοπικό επίπεδο είναι τόσο δύσκολο πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων που φαινόταν καθαρά ότι το πρόβλημα στην Κεφαλονιά με τον Covid-19 συνδεόταν με τα σχολεία, να βοηθήσετε την κυβέρνηση κάνοντας και ο Δήμος ένα test σε κάθε τάξη έστω και με ένα κρούσμα με το φαρμακείο της γειτονιάς; Δεν ντρέπεστε! Η μόνη σας επανάσταση 20 μήνες τώρα να είναι η αντίδραση ενός Αντιδημάρχου για να δει το παιχνίδι του Ολυμπιακού; Α, ξέχασα, κάνετε και βόλτες σαν γλάστρες π.χ. με Βουλευτές. Είμαστε ένα βήμα από τα 100 κρούσματα, θα ξυπνήσετε επιτέλους;

Ανδρέας Μαρκαντωνάτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed