Νέα «κωλοτούμπα» από τον Νικόλα Βαλλιανάτο, εκεί που… τα έχωνε στον Βουλευτή, Παναγή Καππάτο, σε ράδιο του Θεόφιλου τον… εκθειάζει, εμφύλιος στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ

Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού, λέει το παλιό και σωστό γνωμικό μας, ωστόσο στην περίπτωση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου, Νικόλα Βαλλιανάτου, αυτό το γνωμικό ξεπεράστηκε με την γνωστή κωλοτούμπα.
Ο Νικόλας Βαλλιανάτος, ανήμερα της εορτής της 28ης Οκτωβρίου, μέσα στο γραφείο του Δημάρχου, κυριολεκτικά τα… έχωσε στον Βουλευτή, Παναγή Καππάτο, που… τόλμησε να πει πως ο ίδιος και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έφεραν πακτωλό χρημάτων στην Κεφαλονιά, χαρακτηρίζοντας πρωτόγνωρη για τον τόπο την διετία 2019-2021. Σωστά ο κ. Βαλλιανάτος του επιτέθηκε τότε, άσχετα αν μετά από δύο ώρες αναγκάστηκε να τα πάρει όλα πίσω πιεζόμενος. Σήμερα βρήκε σε ραδιόφωνο ιδιοκτησίας του Δημάρχου Αργοστολίου και εκθίαζε πάλι τον κ. Καππάτο, προφανώς δασκαλεμένος. Η αντίδραση από τον κόσμο και ορισμένα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ ήταν σφοδρή, αφού δεχθήκαμε τουλάχιστον έξι τηλεφωνήματα που κατηγορούσαν το μέλος της παράταξής τους, Νικόλα Βαλλιανάτο για προδοσία. Χαρακτηριστικά ένας από αυτούς μας είπε: «Τον μαζέψαμε στον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν πολιτικά άστεγος, εκλέχθηκε στην Περιφέρεια με την παράταξη του ΣΥΡΙΖΑ (Θεόδωρος Γαλιατσάτος) και τώρα “γλείφει” τον Βουλευτή τη Νέας Δημοκρατίας, την στιγμή που ο κ. Καππάτος κατηγορείται από τα ίδια τα στελέχη του κόμματός του ότι δεν κάνει σωστά τη δουλειά του. Ποιος δουλεύει ποιον και για ποιο λόγο;». Βέβαια υπάρχει και η άλλη άποψη στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ που λέει ότι ο κ. Βαλλιανάτος ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να κρατάει κάποιες ισορροπίες. Σημασία έχει ότι ο «γιαουρτάς» πάλι κατάφερε να ανακατέψει την κοινωνία της Κεφαλονιάς σε σημείο που σε λίγο καιρό δεν θα πιστεύει κανένας ότι λέει.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed