Α. Κατσιγιάννης: «Οι μουλάδες/ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ δεν δικαιούνται για να ομιλούν»

Εγώ το βίντεο για το οποίο κατηγορούν την Κεραμέως δεν το είδα. Από τις αναρτήσεις των μουλάδων/ Ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ στο τουιτερ, εντόπισα τη φράση “αγέννητο παιδί” και για την οποία φράση βγάζουν τα άντερα τους, ήτοι χύνουν χολή κατά το κοινώς λεγόμενο.
Δύο παρατηρήσεις προς τους μουλάδες / Ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ
α) Φυσικά και υπάρχει αγέννητο παιδί. Είναι αυτό που ζει, χτυπάει η καρδιά του, τρέφεται στην κοιλιά της μάνας του και περιμένει να έλθει το πλήρωμα του χρόνου για να γεννηθεί. Πολλοί άνθρωποι, θα αφιερώσουν χρόνια από τη ζωή τους για να αποκτήσουν ένα παιδί και πιθανά θα χάσουν κάποιο στο Γολγοθά της απόκτησης του, νομίζω καταλαβαινόμαστε μην επεκταθώ…
β) Οι μουλάδες / Ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ και στην πραγματικότητα ολόκληρος ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν δικαιούνται να ομιλούν (κατά Μένιο Κουτσόγιωργα), για μεσαίωνα και οπισθοδρομικότητα και τούτο γιατί στάθηκαν σκληρά απέναντι σε αυτό που ονομάστηκε νόμος για τη συνεπιμέλεια που έφερε και ψήφισε η ΝΔ. Οι μουλάδες / Ταλιμπάν του ΣΥΡΙΖΑ είναι τόσο “προοδευτικοί” που δεν επιθυμούσαν ο διαζευγμένος πατέρας να μπορεί να υφίσταται ως “πατέρας”.

Αντώνης Κατσιγιάννης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed