Δημοτικοί υπάλληλοι Σάμης: Στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους, που «δικάζονται» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταδικάσουμε τα όσα αναφέρθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα από Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου μας σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να τονίσουμε την αντίθεσή μας, όσον αφορά στο ύφος, όσο και στα λεχθέντα, τα οποία σαφέστατα δεν συνάδουν με τον πολιτισμό και το επίπεδο υπαλλήλων και αιρετών του Δήμου μας.
Από την πρώτη στιγμή δημιουργίας του Δήμου Σάμης, οι αντικειμενικά ελάχιστοι συνάδελφοι έχουμε δώσει μεγάλο και δύσκολο αγώνα δίπλα στους αιρετούς (στα πλαίσια των δυνατοτήτων, του Νόμου και αρμοδιοτήτων μας) ώστε να δημιουργηθεί και να λειτουργήσει ο νεοσύστατος Δήμος, έχοντας πάντα σαν γνώμονα το συμφέρον του Δήμου και φυσικά των συμπολιτών μας. Αυτό, οφείλουμε να ομολογήσουμε, ότι έχει πολλάκις αναγνωριστεί τόσο από το Δήμαρχο Σάμης (όπως άλλωστε έγινε και στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο), όσο και από το σύνολο των Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και πολιτικών παρατάξεων. Όντως, η ανωτέρω δημοσίευση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι η εξαίρεση στον ανωτέρω κανόνα.
Παρόλα αυτά, εμείς στεκόμαστε αλληλέγγυοι στους συναδέλφους δημοτικούς υπαλλήλους και τονίζουμε το γεγονός ότι τα όποια πιθανά υπηρεσιακά προβλήματα, που είναι απολύτως φυσιολογικό να εμφανίζονται σε νεοσύστατους Δήμους, πρέπει να αντιμετωπίζονται από τα καθ’ ύλην αρμόδια υπηρεσιακά όργανα που υπάρχουν για αυτό το σκοπό και επουδενεί δεν πρέπει «να δικάζονται» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, τα όποια πιθανόν προσωπικά προβλήματα υπάρχουν, θα πρέπει να λύνονται καλοπροαίρετα μεταξύ των ενδιαφερομένων, όπως είθισται να γίνεται από μορφωμένους και καλλιεργημένους ανθρώπους και όχι και αυτά να γίνονται βορά του πλήθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Τελειώνοντας, ευελπιστούμε τα όσα άσχημα έλαβαν χώρα να είναι τα τελευταία και κανείς συνάδελφος να μην βρεθεί ξανά στη δυσάρεστη θέση που περιήλθαν οι δύο συνάδελφοί μας. Επίσης, θέλουμε για ακόμη μία φορά να τονίσουμε ότι είμαστε αντίθετοι σε τέτοιου είδους ενέργειες στις οποίες και θα βρεθούμε απέναντι, αλλά και να διαβεβαιώσουμε όλους τους αιρετούς ότι ήμασταν και συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό τους σε όλες τις προσπάθειές τους, ώστε ο Δήμος μας να φτάσει κάποια στιγμή στο επίπεδο οργάνωσης που του αξίζει και που ΟΛΟΙ επιζητούμε.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΜΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed