Μάκης Φόρτες προς Σπύρο Σαμούρη: «Μου χρωστάς πολλά πενηνταράκια, μην μου μιλάς εμένα, πήγαινε στο ΚΤΕΛ να βρεις κάποιον να πιάσεις κουβέντα»

Ένα απίστευτο επεισόδιο έγινε νωρίς σήμερα το απόγευμα κατά την διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου Αργοστολίου με πρωταγωνιστές τον Μάκη Φόρτε και τον Σπύρο Σαμούρη και κομπάρσο τον Νικόλα Βαλλιανάτο, που σήμερα είχε την τιμητική του.
Στην δευτερολογία του Μάκη Φόρτε αναφορικά με τον προϋπολογισμό του Δήμου φάνηκε από την απέναντι μεριά ότι ο Σπύρος Σαμούρης έκανε νοήματα προς τον πρόεδρο προκειμένου αυτός να προσπαθήσει να κάνει τον κ. Φόρτε να τελειώσει την τοποθέτησή του νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Αυτή την κίνηση την πήρε χαμπάρι ο κ. Φόρτες και απευθυνόμενος στον κ. Σαμούρη του είπε: «Σε πειράζουν αυτά που ακούς και κάνεις νοήματα στο προεδρείο;» Για να έρθει η απάντηση από τον Αντιδήμαρχο: «Ποιος σε ενοχλεί, μην μου απευθείνεις τον λόγο». Κουβέντα στην κουβέντα η συζήτηση ξέφυγε πάλι με τον πρώην Δήμαρχο Αργοστολίου να τονίζει με νόημα και αρκετά νεύρα στον κ. Σαμούρη: «Μου χρωστάς πολλά πενηνταράκια, μην ασχολείσαι μαζί μου, πήγαινε στο ΚΤΕΛ να βρεις κάποιον να κουβεντιάσεις». Ο Σπύρος Σαμούρης δεν απάντηση, έκανε κάτι σαν… τουμπεκί και αμέσως στους περισσότερους ήρθε στο μυαλό η ιστορία των δύο ανδρών. Όταν ο Σπύρος Σαμούρης ήταν στην πολιτική ανυπαρξία και δηλωμένος ψηφοφόρος της Νέας Δημοκρατίας, ο Μάκης Φόρτες τον πήρε από το χέρι το 1994 και τον ενέταξε στον δημοτικό συνδυασμό του, που στηριζόταν από το ΠΑΣΟΚ, με τον κ. Φόρτε να εκλέγεται τότε Δήμαρχος για πρώτη φορά στην πρωτεύουσα. Από εκεί και πέρα γνωρίζουμε την πορεία του Σπύρου Σαμούρη στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επειδή όμως η φύση του ανθρώπου δεν αλλάζει, ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας γύρισε κατά κάποιον τρόπο στον τόπο του… εγκλήματος. Βασικό στέλεχος της παράταξης του Θεόφιλου Μιχαλάτου πλέον είναι έτοιμος να ψηφίσει πάλι Νέα Δημοκρατία για χάρη του Δημάρχου, προκειμένου να μην δυσαρεστήσει τον εκλεκτό του, νυν «γαλάζιο» Βουλευτή, Παναγή Καππάτο.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed