Συμβολικός αποκλεισμός της Παλλικής από αγρότες και κτηνοτρόφους

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο μπλόκο στη Κολώνα στη Παλική, αναπτύχθηκε γόνιμη συζήτηση και ακούστηκαν προτάσεις από τους συνάδελφους αγρότες-κτηνοτρόφους-αλιείς, για την καλύτερη οργάνωση και το δυνάμωμα του αγώνα, ώστε να δυναμώσουμε την πίεση προς την κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα μας.
Στον αγώνα επιβίωσης που δίνουμε η κυβέρνηση αρνείται να ασχοληθεί σοβαρά με τα προβλήματα μας και συκοφαντεί τους αγώνες μας για να γυρίσει τον λαό εναντίον μας. Όμως ο λαός όλης της Χώρας, όπως και εδώ της Κεφαλονιάς και της Παλικής έδωσε συγκινητική απάντηση με την συμμετοχή του στο μπλόκο της Κολώνας , υλικά και ηθικά με την παρουσία του, αλλά και μέσα από τους οργανωμένους φορείς του. Η σύσκεψη αποφάσισε:
-Να δυναμώσει το μπλόκο με νέα τραχτέρ και αυτοκίνητα
-Να αξιοποιηθούν κι άλλοι συνάδελφοι που αποτελούν εφεδρεία στα χωριά και αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα κι έχουμε τα ίδια αιτήματα που αφορούν στην επιβίωσή μας.
-Να κλιμακωθεί ο αγώνας με αγωνιστικές κινητοποιήσεις διαφόρων μορφών που θα είναι συντονισμένες σε πανελλαδικό επίπεδο.
Συντονιζόμαστε με την Πανελλαδική Επιτροπή των μπλόκων και τα δεκάδες μπλόκα σε όλη τη χώρα που αποφάσισε συμβολικό κλείσιμο των Εθνικών Οδών και άλλων δρόμων από όλα τα μπλόκα. Την Τετάρτη 16/2 στις 11.00πμ συγκεντρώνουμε τραχτέρ, αγροτικά αυτοκίνητα, ΙΧ στο μπλόκο για να κινηθούμε με μηχανοκίνητη πορεία σε συμβολικό αποκλεισμό της Παλικής. Καλούμε το λαό και τους οργανωμένους του φορείς, να συμπαρασταθούν στα δίκαια αιτήματα του αγώνα μας και να έρθουν με τα ιχ να ενισχύσουν το μπλόκο. Με τη μαζική συμμετοχή των αγροτών και κτηνοτρόφων στα μπλόκα και με την ενδυνάμωση της λαϊκής συμπαράστασης και αλληλεγγύης στα δίκαια αιτήματα του αγώνα μας, μπορούμε και θα πετύχουμε το στόχο μας. Συνεχίζουμε, Θα νικήσουμε!

ΑΓΡΟΤΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ-ΙΘΑΚΗΣ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed