Μάκης Παπαναστασάτος: «Γιάννη Λυκούδη σταμάτα να περιφέρεις μια σφραγίδα που δεν σου ανήκει και να παριστάνεις τον κατά φαντασία ηγέτη με παντόφλες, τα συγχαρητήρια του Μιχαλάτου δεν σε προβληματίζουν;»

Φίλος ο Γιάννης ο Λυκούδης, αλλά φιλτέρα η Αλήθεια. Ο κοινωνικοπολιτικός χώρος της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” που διοίκησε το Νησί για εννέα ολόκληρα χρόνια συγκροτήθηκε και μεγαλούργησε χωρίς τη συμμετοχή του.
Το 2010 ο αγαπητός Γιάννης είχε στηρίξει ανοιχτά τον συγχωριανό του Θεόφιλο, το 2014 ήταν απλά ψηφοφόρος της παρατάξεως και η πρώτη φορά που έλαβε πραγματικό μέρος στην εκλογική μάχη ήταν το 2019, την οριακής ήττας που όλοι θυμόμασταν ποιοι έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Επομένως είναι σαφώς προκλητικό να εμφανίζεται σήμερα ο Γιάννης Λυκούδης ως δήθεν σφραγιδοκράτορας και ως δήθεν αυθεντικός εκπρόσωπος της κάποτε κραταιάς παράταξης “Ισχυρής Κεφαλονιάς” που σήμερα ουσιαστικά έχει διαλυθεί και ανήκει στη τοπική ιστορία και αυτή η κωμική πρακτική του αποτελεί στρέβλωση της πραγματικότητας και καπήλευσης μιας ιστορίας που δεν του ανήκει! Αλήθεια Γιάννη Λυκούδη, για να σε πάρουμε στα σοβαρά πες μας όταν εμφανίζεσαι ως κατά φαντασία ηγέτης και χρησιμοποιείς το όνομα της “Ισχυρής Κεφαλονιάς” ποιούς άραγε έχεις ρωτήσει και ποιους άραγε αντιπροσωπεύεις;
Όλως ενδεικτικώς έχεις ρωτήσει τον Βαγγέλη Κεκάτο, τον Σπυρονικόλα Σολωμό, τον Λούκα Νιφοράτο, τον Άγγελο Αγγούρια, για να μην αναφέρω ολόκληρη την σειρά κορυφαίων πρωταγωνιστών που έχουν αποχωρήσει επίσημα (Νίκος Ανουσάκης, Νίκος Παπαδάτος, Αθηνά Αυγουστάτου, Αντώνης Γεωργόπουλος, Σπύρος Μελισσαράτος και τόσους άλλους). Πάντως, είναι σίγουρο ότι κανείς από τους πραγματικούς και αληθινούς συνδημιουργούς και συμμέτοχους της αυτοδιοικητικής ιστορίας της αληθινής “Ισχυρής Κεφαλονιάς” και όχι της “μαϊμού” δεν θα είναι ευχαριστημένος από τα συγχαρητήρια που έλαβες στο τελευταίο συμβούλιο από τον ολιγάρχη Δήμαρχο και φυσικό αντίπαλό μας, Θεόφιλο Μιχαλάτο. Φυσικά είναι λογικό το σύστημα Μιχαλάτου να ψάχνει έναν “χρήσιμο ηλίθιο” για να δώσει την εικόνα ότι δεν είναι όλη η αντιπολίτευση απέναντί του, αλλά πραγματικά δεν περίμενα ποτέ να μην αντιδράσεις στο κουστούμι που πάνε να σου φορέσουν τα τοπικά ΜΜΕ του ολιγάρχη Δημάρχου.
Υ.Γ. Προς τοπικά ΜΜΕ ιδιοκτησίας ή επιρροής ολιγάρχη Δημάρχου: Μην ασχολείστε όλη μέρα με την παράταξη Ανουσάκη γιατί όλοι καταλαβαίνουν από πού φοβάστε πως θα την βρείτε. Ούτε τα βασικά δεν ξέρετε, τζάμπα τα Λεφτά που χαλάει ο ολιγάρχης!

Μάκης Παπαναστασάτος
πρώην στέλεχος της πραγματικής και όχι της “Μαιμού” “Ισχυρής Κεφαλονιάς”
στέλεχος της παράταξης “Δήμος Αργοστολίου Παρόν και Μέλλον” με επικεφαλή τον Νίκο Ανουσάκη

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed