Βλαντιμίρ Πούτιν«Κανένα έλεος από τον ρωσικό στρατό στα ουκρανικά ναζιστικά τάγματα και στους Κροάτες, Αλβανούς και Κοσσοβάρους μισθοφόρους»

Το αίμα ρέει άφθονο στην Ουκρανία, οι πρόσφυγες έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, την στιγμή που οι μάχες συνεχίζονται σε όλα τα μέτωπα και την ίδια ώρα οι μεταξύ των εμπλεκόμενων διαπραγματεύσεις φαίνεται να μην οδηγούν σε έξοδο από αυτή την παραφροσύνη.
Εντωμεταξύ, σήμερα το μεσημέρι κάποιες ελπίδες φάνηκαν να υπάρχουν στην άκρη του τούνελ μετά την τηλεφωνική συνομιλία του Γερμανού Καγκελάριου, Όλαφ Σολτς με τον Ρώσο πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε στον Γερμανό Καγκελάριο ότι ελπίζει πως η Ουκρανία θα λάβει μια «λογική και εποικοδομητική» θέση κατά τον επόμενο γύρο συνομιλιών. Ο Πούτιν είπε επίσης στον Σολτς ότι «η Ρωσία είναι ανοιχτή σε διάλογο με την ουκρανική πλευρά, καθώς και με όλους εκείνους που θέλουν την ειρήνη στην Ουκρανία. Με την προϋπόθεση όμως ότι θα ικανοποιηθούν όλες οι ρωσικές απαιτήσεις».Τον διαβεβαίωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις δεν βομβαρδίζουν το Κίεβο και τις μεγάλες πόλεις της Ουκρανίας, χαρακτηρίζοντας τις αναφορές για καταστροφές που πραγματοποίησε η Μόσχα «χονδροειδή προπαγάνδα». Τώρα, όσο αναφορά τις πολεμικές επιχειρήσεις ειδικά στην νοτιοανατολική Ουκρανία ο Βλαντιμίρ Πούτιν, μιλώντας στον Σολτς για να το ακούνε όμως άλλοι ανέφερε, σύμφωνα με τα ρωσικά ΜΜΕ: «Έχουμε βάσιμες πληροφορίες ότι στο πεδίο των μαχών συμμετέχουν άνδρες που έχουν έρθει από την Αλβανία, το Κόσσοβο και την Κροατία και ενισχύουν τον ουκρανικό στρατό. Υπάρχει εντολή αυτοί οι ξένοι μισθοφόροι να μην αντιμετωπίζονται σαν στρατιώτες, δεν θα δείξουμε κανένα έλεος τόσο σε αυτούς όσο και στα ναζιστικά τάγματα που συνδράμουν τον ουκρανικό στρατό και χρησιμοποιούν τους αμάχους ως ανθρώπινες ασπίδες».

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed