Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/newzkef/public_html/el/wp-content/themes/expnews/lib/widgets.php on line 735
Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία από την Κεφαλονιά μας - Εφημερίδα Κεφαλονιά

Ανθρωπιστική βοήθεια στην Ουκρανία από την Κεφαλονιά μας

Νιώθω την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την μεγάλη συμμετοχή και ανταπόκριση στη προσπάθεια να βοηθήσουμε τους συνανθρώπους μας, που ξαφνικά βρεθήκαν στην δίνη του πολέμου.
Με τίμησαν τα καλά σας λόγια και σας τα ανταποδίδω. Όλων η συμμετοχή ήταν το ίδιο σημαντική. Ο απολογισμός μας. Μέσα σε 6 μέρες μαζεύτηκαν 10 μπαλέτες με ιατροφαρμακευτικά υλικά, είδη πρώτης ανάγκης για μωρά (κρέμες, γάλα, πάνες, μωρομαντηλα κτλ) , τρόφιμα μακράς διαρκείας και 6 μπαλέτες με ιματισμό, sleeping bag, ρούχα κτλ. Επειδή το μεγάλο ερώτημά απο πολλούς ήταν αν θα παραδοθούν όλα, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι μετά από πολλά τηλεφωνήματα βρήκαμε την πιο ασφαλή λύση. Όλη η βοήθεια θα παραδοθεί από την Μεταφορική ΛΥΚΟΥΔΗΣ (που ανέλαβε την μεταφορά δωρεάν) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας όπου γίνεται η συλλογή της ανθρωπιστικής βοηθείας από όλη την Ελλάδα. Την ευθύνη για την παραλαβή και γρήγορη προώθηση την έχει η Ουκρανική Πρεσβεία στην Αθήνα. Και εκεί υπάρχει μεγάλη συμμετοχή εθελοντών. Η καλοσύνη, η αλληλεγγύη και η ανθρωπιά σας θα ταξιδέψει μέχρι την Ουκρανία και θα τους δώσει ζεστασιά μεγάλη ελπίδα σε τούτη την δύσκολη ώρα. Η προσπάθεια στην Κεφαλονιά μας συνεχίζεται και η συλλογή βοήθειας γίνεται στο κτίριο της Περιφέρειας στον πρώτο όροφο. Τέλος ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους εθελοντές από Αγγλία και Ουκρανία που πέρασαν πολλές ώρες στο «Ανδρομέδα» για να γίνει σωστά η συλλογή, ο διαχωρισμός και το πακετάρισμα της βοηθείας που προσφέρατε.

Με εκτίμηση
Κώστας Μινέτος

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed