Η διεύθυνση Δασικών Χαρτών του ΥΠΕΝ έδωσε «άγνωστη» παράταση για την υποβολή αντιρρήσεων και ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους στην Κεφαλονιά

Από την Δ/νση Δασών Κεφαλληνίας ανακοινώνεται ότι μετά από ενημέρωση από την αρμόδια Δ/νση Δασικών Χαρτών του ΥΠΕΝ, η εφαρμογή της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου για την υποβολή Αντιρρήσεων και Προδήλων Σφαλμάτων κατά του Τροποποιημένου Αναρτημένου Δασικού Χάρτη ΠΕ Κεφαλληνίας θα παραμείνει σε ενεργή κατάσταση και μετά τις 16.03.2022 για τους ενδιαφερομένους.
Λεπτομέρειες για τον χρονικό διάστημα της παράτασης θα μας κοινοποιηθεί άμεσα, όποτε θα σας ενημερώσουμε με νεώτερη ανακοίνωσή μας. Καλούνται οι ιδιοκτήτες άμεσα να ελέγξουν τα ακίνητά τους αναφορικά με τον Δασικό Χάρτη και να συμβουλευτούν εάν χρειαστεί τα Σημεία Υποστήριξης Ανάρτησης Δασικού Χάρτη (ΣΥΑΔΧ), στα γραφεία της Δ/νσης Δασών Κεφαλληνίας , ταχ. διεύθυνση Π.Βινιεράτου 5 Πλ.Καμπάνας , Τ.Κ.28100 Αργοστόλι, Τηλ. 2671022293 & email: tmdasxart@5054.syzefxis.gov.gr και στο ΣΥΑΔΧ Ιθάκης (ΔΑΣΟΝΟΜΕΙΟ ΙΘΑΚΗΣ ΒΑΘΥ ΙΘΑΚΗΣ ΤΗΛ.2674033359).

Διεύθυνση Δασών Νομού Κεφαλληνίας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed