Άγριο ξύλο μεταξύ «συμμοριών» στην κεντρική πλατεία στο Αργοστόλι, μία σύλληψη έκανε η αστυνομία, αναζητούνται κι άλλα άτομα, ένας σοβαρά στο Νοσοκομείο

Απίστευτες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα με τον ξυλοδαρμό, σχεδόν σε καθημερινή βάση στο Αργοστόλι, μεταξύ «συμμοριών» νεαρών ατόμων, που προσπαθούν να λύσουν τις διαφορές τους με το ξύλο.
Ένα τέτοιο γεγονός είχαμε την Κυριακή τα ξημερώματα στο πάνω μέρος της πλατείας, όπου ξαφνικά οι νεαρά άτομα από δύο αντίπαλες «συμμορίες» ενεπλάκησαν και έγινε ο κακός χαμός. Το ξύλο που έπεσε ήταν ανελέητο, ενώ προκλήθηκαν και μικροζημιές στα παρακαρισμένα αυτοκίνητα επί της οδού Βεργωτή. Το διάστημα που έκανε να φτάσει η Αστυνομία ήταν αρκετό για να φτάσουμε σε τέσσερις τουλάχιστον τραυματισμούς, ένας εκ των οποίων πιο σοβαρός, που μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει σπάσει το σαγόνι του. Η Αστυνομία πρόλαβε να κάνει μια σύλληψη, ενώ βρίσκεται στο κυνήγι και άλλων ατόμων που ενεπλάκησαν στο σοβαρό αυτό επεισόδιο. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η συμπλοκή ξεκίνησε από το… πουθενά, ενώ οι ίδιες πηγές μας είπαν ότι μάλλον δύο παρέες ήρθαν στα χέρια για ασήμαντη αφορμή. Πηγή από την Αστυνομία μας ανέφερε ότι υπάρχουν τέτοιες ομάδες νεαρών ατόμων στο Αργοστόλι που δημιουργούν τέτοια προβλήματα, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η κατάσταση έχει αρχίσει να ξεφεύγει, αφού οι νεαροί χρησιμοποιούν ξύλα, ρόπαλα, ακόμη και μαχαίρια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed