Σε αγωγές προχώρησε η ΟΣΔ Αυτοδιαχείρηση (Πνευματικά Δικαιώματα) σε πολλούς επαγγελματίες της Κεφαλονιάς, πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου για να λυθεί το θέμα

Μόλις χθες γίναμε αποδέκτες από μέλη μας της πληροφορίας ότι ο ΟΣΔ ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ προχώρησε σε κατάθεση αγωγών ενάντια σε επιχειρήσεις του νομού μας που κάνουν αναπαραγωγή μουσικής ζητώντας υπέρογκα ποσά για την τελευταία τετραετία, καθώς και αποζημίωση για ηθική βλάβη από τους επαγγελματίες.
Έχουμε ήδη προβεί σε ενέργειες προκειμένου να διαφυλάξουμε τις επιχειρήσεις μέλη μας και πιστεύουμε ότι μέχρι το πέρας της εβδομάδας θα είμαστε κοντά σε μία λύση. Καλούνται οι επαγγελματίες οι οποίοι έχουν λάβει αγωγή από την Αυτοδιαχείριση να προσέλθουν στην αίθουσα «Μαρία Σκλαβουνάκη» του Επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης, την Δευτέρα 28/03/222 και ώρα 15:00 προκειμένου να ενημερωθούν για τις εξελίξεις και τον περαιτέρω χειρισμό της υπόθεσής τους. Θερμή παράκληση όλοι οι παρευρισκόμενοι να προσκομίσουν αντίγραφο της αγωγής που τους έχει κοινοποιηθεί. Τονίζεται ότι η πρόσκληση αυτή αφορά ΜΟΝΟ εκείνους που τους έχει ήδη κοινοποιηθεί αγωγή από την ΑΥΤΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ. Στο χώρο θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Σταύρος Σπαθής

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed