Μεγάλο επεισόδιο στο ΚΕΠ Αργοστολίου, ανεμβολίαστη συμπολίτης μας προσπάθησε να μπει μέσα και την εμπόδισε ο υπάλληλος, παρέμβαση της Αστυνομίας και μηνύσεις

Μεγάλο επεισόδιο έγινε στο ΚΕΠ Αργοστολίου όταν γυναίκα συμπολίτης μας προσπάθησε να μπει μέσα για να διεκπαιρεώσει προσωπική της υπόθεση, ωστόσο εμποδίστηκε από τον υπάλληλο μια και δεν διέθετε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
Στην αρχή τα πράγματα ήταν σχετικά ήρεμα, με τον υπάλληλο να προσπαθεί να πείσει την εν λόγο κυρία ότι η είσοδός της στο ΚΕΠ δεν μπορούσε να γίνει, αφού δεν διέθετε τα απαραίτητα έγγραφα εμβολιασμού ή νόσησης από covid 19. Σε συνέχεια όμως και μέσα σε λίγα λεπτά τα πράγματα ξέφυγαν και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας, όπου τρεις άνδρες εμφανίστηκαν για να επιβάλλουν την τάξη. Ύστερα από δέκα λεπτά και ενώ τα πράγματα δεν ηρεμούσαν με τίποτε χρειάστηκε οι αστυνομικοί να δώσουν συνέχεια στο Τμήμα Αργοστολίου, όπου υποβλήθηκαν ή πρόκειται εντός ολίγου να υποβληθούν μηνύσεις από τα εμπλεκόμενα μέρη. Πάντως, το περιστατικό πήρε μεγάλη διάσταση, αφού μαζεύτηκε κόσμος και παρακολουθούσε τα τεκταινόμενα έξω από την πόρτα του ΚΕΠ.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed