Προκήρυξη πρόχειρου διαγωνισμού του Κληροδοτήματος «Παναγή Α. Βαλλιάνου»

Η Διαχειριστική Επιτροπή Κληροδοτήματος Παναγή Α. Βαλλιάνου διενεργεί πρόχειρο μειοδοτικό διαγωνισμό, με κριτήριο ανάθεσης την μικρότερη προσφερόμενη τιμή κατά τις διατάξεις των παρ. 3-5 του άρθρου 45 του Νόμου 4182/2013 για την επιλογή αναδόχου για το έργο «Εργασίες επισκευής και αποκατάστασης Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου Κεραμειών και περιβάλλοντος χώρου αυτού» με τα ακόλουθα στοιχεία:
Σύμβαση εργασιών
Είδος διαδικασίας: Πρόχειρος μειοδοτικός διαγωνισμός
Τόπος παράδοσης των έργων: Εντός ορίων οικισμού Κεραμειών Κεφαλονιάς, Ι.Ν. Αγίου Βασιλείου, Δημοτική Ενότητα Λειβαθούς, Δήμος Αργοστολίου
Τίτλος εργασίας: Επισκευή Σεισμοπλήκτου Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου Κεραμειών και περιβάλλοντος χώρου αυτού.
Το αντικείμενο του διαγωνισμού είναι α) η εκτέλεση των εργασιών «Επισκευής και Αποκατάστασης Ι.Ν. Αγ. Βασιλείου Κεραμειών» και β) η καθαίρεση και ανακατασκευή μέρους του περιμετρικού τοιχίου από λιθοδομή και ο καθαρισμός του περιβάλλοντος χώρου του Ιερού Ναού, όπως περιγράφονται στην εγκεκριμένη μελέτη του Πολ. Μηχανικού κ. Ευάγγελου – Συνοδινού Βαλλιάνου, η οποία και αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα του υπ΄όψη διαγωνισμού και της σχετικής προκήρυξης.
Δεν επιτρέπεται να κατατεθούν προσφορές για τμήμα του προκηρυσσομένου έργου.
Η διάρκεια της σύμβασης ορίζεται σε τρεις (3) μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.
Δεν θα ληφθούν υπόψη εναλλακτικές προσφορές
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση της μελέτης καθώς και των όρων της προκήρυξης από το γραφείο του Κληροδοτήματος (Κεφαλλήνων 5, Αργοστόλι 28100, Κεφαλονιά, τηλ. 26710-22524, e-mail: contact@klirvaglianos.gr) καθημερινά εργάσιμες ημέρες και ώρες.
Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 43.000 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α
Οι προσφορές υποβάλλονται σε σφραγισμένο φάκελο στο γραφείο του Κληροδοτήματος και λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου έως την 20η Απριλίου 2022 ημέρα Μ. Τετάρτη και ώρα 12:30 μ.μ. Ημερομηνία διενέργειας του διαγωνισμού ορίζεται η ίδια ημέρα και ώρα 1 μ.μ. Οι προσφορές συντάσσονται υποχρεωτικά στην ελληνική γλώσσα.
Η αποσφράγιση των φακέλων των προσφορών θα γίνει στο γραφείο του Κληροδοτήματος (Κεφαλλήνων 5) αυθημερόν μετά την λήξη του χρόνου υποβολής των δικαιολογητικών και ώρα 1 μ.μ. και μπορούν να παραβρίσκονται όσοι εκ των συμμετεχόντων το επιθυμούν.
Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα (Εργολάβοι) ή τεχνικές εταιρείες από την Ελλάδα. Κάθε διαγωνιζόμενος δεν μπορεί να συμμετέχει σε περισσότερες της μιας προσφορές.
Λόγοι αποκλεισμού: Αποκλείονται όσοι δεν πληρούν τους όρους των διατάξεων του άρθρου 45 του Νόμου 4182/2013. Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται προβλέπονται αναλυτικά στην προκήρυξη.
Ο χρόνος υποβολής των προσφορών είναι είκοσι (20) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία ανάρτησης της εγκεκριμένης προκήρυξης στην ιστοσελίδα το Υπουργείου Οικονομικών και του Κληροδοτήματος Παναγή Α. Βαλλιάνου.
Οι πληρωμές πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της σύμβασης, ύστερα από απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής και με την έκδοση σχετικών τιμολογίων κλπ. παραστατικών στοιχείων.
Η αποπληρωμή θα γίνει με την έκδοση και υπογραφή σχετικού πρωτοκόλλου οριστικής παράδοσης – παραλαβής του έργου.
Το έργο συγχρηματοδοτείται από το ΤΑΣ και το Κληροδότημα Παναγή Βαλλιάνου
Προσφυγές και ενστάσεις υποβάλλονται στο Κληροδότημα μόνον επί της διαδικασίας του διαγωνισμού, όπως αυτή ορίζεται από διατάξεις του Ν. 4182/2013 «Κώδικας κοινωφελών περιουσιών, σχολαζουσών κληρονομιών και λοιπές διατάξεις».

Για την Διαχειριστική Επιτροπή του Κληροδοτήματος Παναγή Α. Βαλλιάνου
Η Πρόεδρος, Ιλαριανή Τζανετάτου

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed