Δυναμικό παρόν από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου, Σταύρο Σπαθή, στη συνάντηση του Μιχάλη Κατρίνη με εκπροσώπους της ελληνικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας

Συνάντηση του επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΚΙΝ.ΑΛ. Μιχάλη Κατρίνη, του Τομεάρχη Ανάπτυξης και Οικονομικών Απόστολου Πάνα (Βουλευτής Χαλκιδικής ΚΙΝ.ΑΛ.) και του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θανάση Γκλάβινα με εκπροσώπους της ελληνικής μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας ΓΣΕΒΕΕ, ΕΕΑ, κοινωνικούς φορείς και Επιμελητήρια.
Η συνάντηση έγινε χθες και στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καθώς και η συγκρότηση Δικτύου Επιχειρηματικότητας στο πλαίσιο της Αυτοοργάνωσης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – ΚΙΝ.ΑΛ. Παρών στη συνάντηση ήταν και ο Σταύρος Σπαθής, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης, ο οποίος ανέπτυξε τις θέσεις του αναφορικά με τα προβλήματα των μικρομεσαίων επαγγελματιών των νησιών μας, αλλά και επί των τεκταινόμενων στο ΠΑΣΟΚ του νομού μας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μιχάλης Κατρίνης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη κάνοντας μάλιστα αναφορά στην ομιλία του τόσο στο Επιμελητήριό μας όσο και στην δράση της Ν.Ε. του ΚΙΝΑΛ-ΠΑΣΟΚ των νησιών μας.

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed