Αρχίζει σήμερα η δικαστική περιπέτεια του χθεσινού φρικτού δυστυχήματος στη Λάσση, ανθρωποκτονία εξ αμελείας η κατηγορία για τον 19χρονο οδηγό του αυτοκινήτου

Το χθεσινό τραγικό συμβάν με τον 17χρονο που έχασε τη ζωή του, μια και απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Λάσση, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα στις δικαστικές αίθουσες.
Ο 19χρονος οδηγός του οχήματος, που κατείχε, σύμφωνα με την αστυνομία άδεια οδήγησης, συνελήφθη άμεσα μετά το συμβάν και σήμερα αναμένεται να περάσει την πόρτα του Εισαγγελέα Κεφαλονιάς, προκειμένου να καταθέσει. Στην δικογραφία που έχει συνταχθεί ήδη υπάρχει η κατηγορία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας, ωστόσο είναι στο χέρι του Εισαγγελέα, που ανάλογα με τις καταθέσεις και των υπόλοιπων δύο επιβαινόντων στο όχημα θα σχηματίσει άποψη για το τραγικό δυστύχημα. Σημασία έχει ότι ανοίγει ο δικαστικός κύκλος της τρομερής αυτής υπόθεσης που συγκλόνισε χθες όχι μόνο την Κεφαλονιά, αλλά ολόκληρη την Ελλάδα. Να σημειώσουμε εδώ ότι το μοιραίο αυτοκίνητο ήταν στο όνομα του πατέρα του 19χρονου οδηγού και κατηγορούμενου.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed