Την τρίτη θέση στην Ελλάδα κατέκτησε η Ευαγγελία Παπαναστασάτου στον 1ο Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμός Κέφαλος με το έργο «Καταβόθρες»

Μία ακόμη τεράστια διάκριση για το νησί μας είχαμε χθες, καθώς η Ευαγγελία Παπαναστασάτου κατάκτησε την τρίτη θέση στον Πανελλήνιο Καλλιτεχνικό Διαγωνισμό της κατηγορίας ενηλίκων με το έργο της «Καταβόθρες».
Η Ευαγγελία κατάφερε να κατακτήσει αυτή τη θέση μέσα από μεγάλο αριθμό ζωγράφων είτε επαγγελματιών είτε ερασιτεχνών όπως η ίδια και φυσικά η τιμητική αυτή διάκριση έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην ίδια, αλλά και στο νησί μας. Η κριτική επιτροπή αποτελούνταν από τρία πρόσωπα που χαρακτηρίζονται στο χώρο τους αυστηρά στην κρίση τους όπως ο Νίκος Κοτταρίδης – Εικαστικός, Καθηγητής, Απόφοιτος της Σχολής Καλών Τεχνών Κύπρου, Κάτοχος Μεταπτυχιακού στη Θεολογία της Εικόνας. Ο Λεόντιος Πετμεζάς – Πρόεδρος Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος «Ο Απελλής», Σύγχρονος θεωρητικός, Ιστορικός τέχνης, Βιβλιοκριτικός, Συγγραφέας & Δημοσιογράφος και ο Σπυρίδων Τρούσας – Ζωγράφος-Λογοτέχνης-Απόφοιτος Α.Σ.Τ.Ε. Ρόδου. Να ευχηθούμε στην Ευαγγελία και εις ανώτερα, αφού είμαστε σίγουροι ότι την επόμενη φορά ή πρωτιά θα είναι δική της.
3ος ΕΠΑΙΝΟΣ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Ονοματεπώνυμο διακριθέντα: Ευαγγελία Παπαναστασάτου
Τίτλος έργου: Καταβόθρες
Τεχνοτροπία: Λάδι σε καμβά

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed