Η πολύ συμπαθής και αγαπητή σε όλους Αγγελική Κακουράτου πόνταρε στον Βουλευτή Παναγή Καππάτο και καταβαραθρώθηκε στην ψηφοφορία για την Πολιτική Επιτροπή

Μάλλον κάποια πρόσωπα δεν έχουν καταλάβει ότι ο Βουλευτής του Νομού μας, Παναγής Καππάτος, είναι πολιτικά καμένο χαρτί και δεν ορίζει πια ούτε την ψήφο του στα εσωκομματικά της Νέας Δημοκρατίας.
Το πικρό αυτό μάθημα το έλαβε στο πρόσφατο Συνέδριο του κόμματος η Κική Κακουράτου που πόνταρε στον Βουλευτή των επιδομάτων, βοηθημάτων και ΕΣΠΑ, Παναγή Καππάτο, για την επανεκλογή της στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, αλλά τελικά το… πλοίο δεν φάνηκε, καθώς οι εκλογικές δυνάμεις του κ. Καππάτου είναι πραγματικά ανύπαρκτες και αποδείχθηκαν στην πράξη. Μα καλά κι η Κική δεν ήξερε, δεν ρώταγε; Η συμπαθής και αγαπητή σε όλους στο νησί μας, ανεξαιρέτως κομματικής τοποθέτησης, πόνταρε σε κουτσό άλογο και την πάτησε. Ίσως την επόμενη φορά να φανεί πιο έξυπνη και να ζητήσει βοήθεια από αυτούς που πραγματικά την έχουν και όχι από έναν πολιτικά τελειωμένο Βουλευτή, που δεν τον λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους ούτε οι θυρωροί των Υπουργείων που επισκέπτεται για τις απαραίτητες φωτογραφίες, προκειμένου να συμπληρώσει το βιογραφικό του.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed