Σάββας Σαββαόγλου: «Όλοι κατά βάθος είμαστε ΠΑΣΟΚ», έντονο φλερτ του Γραμματέα της Νομαρχιακής, Λευτέρη Κρητικού με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου

Είναι ευχάριστο να μιλάς με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς είτε συζητώντας για πολτικά θέματα είτε συζητώντας για απλά πράγματα της καθημερινότητας. Μια τέτοια κουβέντα είχαμε χθες το απόγευμα με τον Σάββα Σαββαόγλου.
Ο πρώην Αντιδήμαρχος Κεφαλονιάς έχει γράψει την δική του πολιτική ιστορία στο νησί μας κάνοντας την αρχή επίσημα το 2006 όταν διεκδίκησε τον Δήμο Αργοστολίου, υποστηριζόμενος από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν στα πάνω του και έχασε από τον Γιώργο Τσιλιμιδό. Πήρε πίσω το… αίμα του στις εκλογές του 2010, όταν σε συνεργασία με στελέχη του ΠΑΣΟΚ συνέβαλε τα μέγιστα για να εκλεγεί Δήμαρχος Κεφαλονιάς ο Αλέξανδρος Παρίσης. Στη συνέχεια και στις εκλογές του 2014, συνεργαζόμενος με ένα πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, τον Θεόφιλο Μιχαλάτο, δεν κατάφερε να εκλεγεί, αφού ο πρώην Δήμαρχος Λειβαθούς έχασε τις εκλογές. Η συνέχεια είναι γνωστή, με τον Σάββα Σαββαόγλου να αποτυγχάνει να εκλεγεί Βουλευτής στις εκλογές του 2015, αλλά με την στήριξη στελεχών του ΠΑΣΟΚ, κυρίως με τον νυν Γραμματέα του Λευτέρη Κρητικό, να αναλαμβάνει πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κεφαλονιάς-Ιθάκης, κερδίζοντας δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.
Όλα αυτά τα κουβεντιάσαμε χθες το απόγευμα και το συμπέρασμα που βγήκε από την κουβέντα μας ήταν η φράση του Σάββα Σαββαόγλου, την οποία έχει πει αρκετές φορές στο παρελθόν πως «τελικά σε αυτή τη χώρα όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε, αφού είναι το κόμμα είτε του 48% είτε του 4% που ελέγχει πράγματα και καταστάσεις σε όλους τους τομείς, πολιτικούς ή κοινωνικούς». Μάλιστα, ο κ. Σαββαόγλου μας αποκάλυψε ότι είναι σε ανοικτή γραμμή με το… αφεντικό του ΠΑΣΟΚ σε Κεφαλονιά και Ιθάκη, Λευτέρη Κρητικό, για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση. Δεν απέκλεισε μάλιστα το ενδεχόμενο, αν και γνωστό στέλεχος και μέλος της Νέας Δημοκρατίας, αυτή τη φορά να ψηφίσει ΠΑΣΟΚ, για χάρη του Λευτέρη, επαναλαμβάνοντας την φράση: «τελικά όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε…».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed