Για τα σκουπίδια είναι οι προσκρουστήρες στο μπαστούνι, ζημιά στο χθεσινό κρουαζιερόπλοιο, αποζημίωση και άρση της κρουαζιέρας στο νησί μας

Ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα προέκυψε μετά τον ελλιμενισμό του χθεσινού κρουαζιερόπλοιου στο μπαστούνι, αφού σε αυτό προκλήθηκαν ζημιές από τους σάπιους και κατεστραμμένους προσκρουστήρες.
Παρά τα όποια παράπονα κατατέθηκαν στο Λιμενικό Ταμείο από την αρχή της σεζόν, οι προσκρουστήρες στο μπαστούνι δεν έχουν ακόμη διορθωθεί ή αλλάξει, με αποτέλεσμα χθες να προκληθεί ζημιά στο κρουαζιερόπλοιο που είχε δέσει στο μπαστούνι. Η συγκεκριμένη εταιρία αξίωσε αποζημίωση για την ζημιά από το Λιμενικό Ταμείο και παράλληλα προειδοποίησε ότι δεν θα υπάρξει επόμενη φορά, αφού αν δεν επισκευαστούν θα διακοπούν οι αφίξεις στο νησί μας. Καταλαβαίνετε πόσο δύσκολα είναι τα πράγματα και πόσο κοντά είμαστε να τιναχτεί στον αέρα το πρόγραμμα των φετινών αφίξεων, πάνω στις οποίες έχουν ρισκάρει χρήματα πολλοί από τους επαγγελματίες του νησιού μας. Μεγάλη είναι η ευθύνη του Λιμενικού Ταμείου, που με την παράλειψή του αυτή κινδυνεύει να τινάξει στον αέρα μεγάλο μέρος της κρουαζιέρας. Ας αναλάβει σύντομα τις ευθύνες του ο πρόεδρός του και Δήμαρχος Αργοστολίου, Θεόφιλος Μιχαλάτος, πριν να είναι πολλοί αργά και κλάψουν συνάνθρωποί μας με… μαύρο δάκρυ αν κάνουν πράξη τις απειλές τους οι εταιρίες κρουαζιέρας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed