Σαν λιασμένοι… μπακαλιάροι νοιώθουν οι κάτοικοι του Αργοστολίου, δεν λειτουργεί ακόμη ο Πλατύς Γιαλός, άκουσαν τα «γαλλικά» τους Μιχαλάτος και Σαμούρης

Κυριακή 5 Ιουνίου σήμερα, ο καιρός εντελώς καλοκαιρινός και οι κάτοικοι του Αργοστολίου ξεκίνησαν να πάνε στην αγαπημένη τους παραλία, αυτή του Πλατύ Γιαλού, για να απολαύσουν το καθιερωμένο τους κυριακάτικο μπάνιο.
Δυστυχώς όμως, η δημοτική παραλία του Αργοστολίου ήταν… γυμνή. Η καντίνα κλειστή, σκέπαστρο δεν υπήρχε και στην παραλία ήταν στερεωμένες κάποιες ομπρέλες χωρίς ξαπλώστρες. Πολλοί κάτοικοι, που πήγαν για πρώτη φορά φέτος στην παραλία πραγματικά βγήκαν έξω από τα ρούχα τους φωνάζοντας διάφορα… γαλλικά στον Δήμαρχο, Θεόφιλο Μιχαλάτο, αλλά και τον Αντιδήμαρχο, Σπύρο Σαμούρη. Μάλιστα, καταγράψαμε ένα περιστατικό που μια κυρία αισθάνθηκε αδιαθεσία και χρειάστηκε να γίνει ολόκληρη επιχείρηση για να βρεθεί ένα μπουκάλι νερό. Την ώρα που η παραλία του Μύρτου δουλεύει, ο φτωχός και καταφρονημένος Δήμος Σάμης βάζει τα γυαλιά στον μητροπολιτικό Δήμο Αργοστολίου. Αλήθεια, πότε περιμένουν να λειτουργήσει ο Πλατύς Γιαλός; Οι λιαστοί… μπακαλιάροι περιμένουν!
Υ.Γ. Να μην ξεχάσουν τα παπαγαλάκια να πάνε να καλύψουν ζωντανά τις αφίξεις των κρουαζιερόπλοιων και των αεροπλάνων και να μας πουν για… απογειώσεις του τουρισμού.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed