Στανίτσας και Καππάτος στον Γ.Γ. του Υπουργείου Ναυτιλίας

Συνάντηση έγινε σήμερα το απόγευμα στο Υπουργείο Ναυτιλίας με το Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου κ. Μανώλη Κουτουλάκη παρουσία του Βουλευτή του Νομού κ. Καππάτου. Ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Γ.Γ για την πορεία εξέλιξης των έργων τα οποία έχει χρηματοδοτηθεί ο Δήμος από το Υπουργείο και ζήτησε από τον Γ.Γ.
A) Να διαθέσει τεχνικό σύμβουλο για την ολοκλήρωση της διαδικασίας ένταξης λιμανιών Φρικών και Κιονίου στο Λιμενικό Ταμείο καθώς και την παρακολούθηση του έργου του λιμανιού των Φρικών.
Β) Οικονομική ενίσχυση προς το Δήμο μας για την λειτουργία των έξι (6) μονάδων αφαλάτωσης λόγω του αυξημένου ενεργειακού κόστους (ΔΕΗ) καθώς και προμήθεια αναλώσιμων υλικών για την εύρυθμη λειτουργία τους σε 24ωρη βάση.
Ο κ.Γενικός έκανε αποδεκτά τα αιτήματα του Δήμου μας. Ευχαριστούμε θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής κ. Μανώλη Κουτουλάκη για την συνεχή στήριξη του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του νησιού μας. Παρόν στην συνάντηση ήταν και ο Δημοτικός Σύμβουλος Κωνσταντίνος Καραβίας.

Ο Δήμαρχος Ιθάκης
Διονύσης Στανίτσας

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed