Τεράστιο ηθικό σκάνδαλο για τον Βουλευτή του νομού μας, Παναγή Καππάτο, την ώρα που η κοινωνία υποφέρει αυτός έχει για… προστασία δύο Αστυνομικούς

Τεράστιο ηθικό ζήτημα που ακουμπάει τα όρια του σκανδάλου είναι το γεγονός πως ο Βουλευτής μας, Παναγής Καππάτος, απασχολεί δύο αστυνομικούς για τη φύλαξή του, την ώρα που η τοπική κοινωνία στενάζει από την έλλειψη αστυνόμευσης.
Τα συνεχή σοβαρά επεισόδια που γίνονται στο νησί μας εδώ και έναν μήνα περίπου φαίνεται ότι δεν απασχολούν τον κ. Καππάτο, τα οποία τα κατονομάζει ως… τυχαία, την ίδια ώρα που ο ίδιος δεν πηγαίνει ούτε για… τσιγάρα στο περίπτερο αν δεν τον συνοδεύει Αστυνομικός. Ο Βουλευτής μας έχει δέσει τον δικό του γάιδαρο, αφού δύο άτομα που τα πληρώνει ο Κεφαλλονίτης φορολογούμενος έχουν το… καθήκον να τον προστατεύουν. Ο ηθικός Παναγής Καππάτος χρεώνει το δημόσια, πέρα από όλα τα υπόλοιπα, με δύο ακόμη άτομα, τα οποία θα μπορούσαν να υπηρετούν στο Αστυνομικό Τμήμα Αργοστολίου ή οπουδήποτε αλλού και να συνέβαλαν και αυτά στην πάταξη της βίας που κυριαρχεί στις μέρες μας. Από ποιον κινδυνεύει ο κ. Καππάτος; Γιατί τέτοια προστασία στον κ. Καππάτο; Σφάζονται, μαχαιρώνονται, καταστρέφουν σπίτια και αυτοκίνητα στο Αργοστόλι, στο αεροδρόμιο γίνεται της… κακομοίρας σε κάθε άφιξη αεροσκάφους από τη Μεγάλη Βρετανία, όμως ο κ. Καππάτος είναι απόλυτα ασφαλής! Θα χαρούμε πολύ να μας πει ποιον ή ποιους φοβάται έτσι ώστε να δικαιολογήσει την ασφάλειά του με δύο Αστυνομικούς. Ποιος; Ο Βουλευτής Κεφαλονιάς-Ιθάκης, που δεν είναι δα και ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη!

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed