Το Αστεροσκοπείο αντιμετωπίζει μιά θλιβερή κατάσταση αλλεπάλληλων εισβολών παρανόμων και βανδάλων, που δεν σέβονται τίποτε και θρασύνθηκαν από την ατιμωρησία

Ο καθένας με ένα drone κοινοποιεί ένα βίντεο στο youtube (εκμεταλλευόμενος την βραδύτητα του Δημοσίου για την αποκατάσταση της ζημιάς στην περίφραξη και την θύρα του Κέντρου που προξενήθηκε από τον προηγούμενο εισβολέα), λέει ότι του κατέβει.
Αποφαίνεται για “εγκαταλειμένο υλικό του… ΝΑΤΟ” για να δικαιολογήσει την παραβίαση ξένης περιουσίας που πραγματοποίησε και κάποιοι το εκλαμβάνουν ως παρακίνηση -σε όλη την Ελλάδα- να έλθουν άλλοι για να συνεχίσουν τη λεηλασία! Όσοι Κεφαλονίτες ιδιαίτερα από τα γύρω χωριά βλέπουν τους δράστες, τα αυτοκίνητά τους και κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν ότι παραβιάζουν μπάρες και θύρες και εισέρχονται σε περιφραγμένο χώρο, ενώ δεν έχουν καμία νόμιμη δουλειά εκεί, δεν ενημερώνουν, δεν τους κυνηγάνε, δεν καλούν την Αστυνομία, όπως και όλοι εμείς που επικαλούμαστε τη “γραφειοκρατία”, πρέπει να ντρεπόμαστε. Όποιος δώσει στέρεες πληροφορίες που θα οδηγήσουν την Αστυνομία στον εντοπισμό και σύλληψη των δραστών κλοπών ή βανδαλισμού, των παρανόμων εισβολέων μέσα στο ΚΙΕ ή εντοπίσει ύποπτο υλικό που αποσπάστηκε από το ΚΙΕ (θα αναγνωριστεί από εμάς κατηγορηματικά) , θα αμειφθεί. Βοηθήστε να σταματήσει η δράση λωποδυτών που έχει δυσφημήσει την έννοια της ασφαλείας στον τόπο μας και ντροπιάζει συνεχώς την Κεφαλονιά.

Νίκος Σολωμός
Μέλος του Δ.Σ. του KIE στον Αίνο

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed