Ζήλεψε την… δόξα του Σπύρου Σαμούρη ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Νίκος Κουρκουμέλης, οκτώ ημέρες βρωμιάς σε κεντρικό σημείο της Σκάλας

Φαίνεται ότι ο Αντιδήμαρχος Ελειού-Πρόννων, Νίκος Κουρκουμέλης, ζήλεψε την… δόξα και την… δημοσιότητα που απολαμβάνει ο συνάδελφός του, Σπύρος Σαμούρης και αποφάσισε να μπει και αυτός πολύ δυνατά στο παιχνίδι.
Βέβαια, μιλάμε για αρνητική διαφήμιση, αφού ο πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Αργοστολίου ακόμη δεν έχει καταφέρει να μαζέψει από κεντρικό σημείο της Σκάλας, της πιο τουριστικής περιοχής της Κεφαλονιάς, τόνους άχρηστα υλικά. Και αυτό δεν συνέβη σήμερα ή χθες, αλλά οκτώ ολόκληρες ημέρες ο σωρός που βλέπετε στην φωτογραφία κείτεται εκεί χωρίς να συγκινείται κανένας από πλευράς Δήμου Αργοστολίου. Η αλήθεια είναι πως και οι δημότες δεν είναι άμοιροι ευθυνών για αυτό το σκηνικό, αλλά και ο Δήμος πλέον, μετά από οκτώ ημέρες (προηγούμενη Δευτέρα) δεν έχει καμία δικαιολογία για να παρουσιάζει η Σκάλα αυτή την εικόνα. Αγαπητέ Αντιδήμαρχε, ότι και να κάνεις δεν πρόκειται να μοιάσεις ούτε στο μικρό δακτυλάκι του Σαμούρη, οπότε βάλε μια τάξη στην περιοχή σου και βάλε και μερικά… γκάζια στους συνδημότες σου και χωριανούς σου. Άλλωστε, η επιχειρηματική σου δραστηριότητα δεν επιτρέπει τέτοιες εικόνες να αντικρύζουν οι τουρίστες της Σκάλας.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed