Νέος προπονητής στη Σάμη ο Γιώργος Καρελάκης

Ο ΑΟ Σάμης βρίσκεται στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την νέα του συνεργασία για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 με τον προπονητή Γιώργο Καρελάκη.
Ο coach Καρελακης με παραστάσεις από υψηλότερες κατηγορίες, θα αναλάβει εκτός από την ανδρική ομαδα και όλα τα παιδικά τμήματα του ΑΟΣ, με σκοπό να προσφέρει στους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές όλα τα εφόδια εξέλιξης που χρειάζονται μεταδίδοντας τους τις πολυπληθείς εμπειρίες αλλά και τις γνώσεις του στο άθλημα που αγαπούν .
Λίγα λόγια για τον Γιώργο Καρελάκη:
Ο Γιώργος είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA B και έχει αναλαβει στο παρελθόν σπουδαίες ομάδες. Στο βιογραφικό του υπάρχουν σημαντικές συνεργασίες καθώς έχει διατελέσει βοηθός στο προπονητικό τιμ του Σάββα Παντελίδη στον Ηρακλή Ταύρου αλλά και στον Πανθρακικο. Ως πρώτος προπονητής έχει αγωνιστεί στα πρωταθλήματα Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας με ομάδες όπως οι Α.Ο. Παλαίστρου, Α.Ο Πλαγιάς και Οδυσσέας Νυδρίου (Δ εθνική). Αποτέλεσε μέλος της ομάδας μας τόσο ως παίχτης όσο και ως προπονητής(2015-2016). Επίσης έχει προπονησει ομάδες σε 3 Διεθνή τουρνουά, μάλιστα σε ένα από τα οποία το 2008 είχε συνεργαστεί με ένα δικό μας παιδί κάτω από τα δοκαρια, τον Κυριάκο Μωραϊτη, ο οποίος ειχε ανακοιωθει ως MVP του τουρνουά ανερχόμενων ταλεντων κάτω από τις οδηγίες του Καρελάκη. Γιώργο, καλώς όρισες στην οικογένειά του ΑΟΣ.

Από τον ΑΟ Σάμης

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed