Έξαλλοι οι κάτοικοι στην περιοχή των Ριζοσπαστών στο Περιβολάκι, σπασμένες εξατμίσεις και σούζες από τα μηχανάκια κάνουν την ζωή τους… κόλαση

Είναι ένα διαχρονικό πρόβλημα για τους κατοίκους στο Περιβολάκι, αφού χειμώνα και καλοκαίρι, με βροχή και με καύσωνα δεν μπορούν να ησυχάσουν μέσα στα σπίτια τους από τον θόρυβο που προξενούν με τις μηχανές και τα αυτοκίνητά τους νεαροί που μαζεύονται στη συγκεκριμένη περιοχή.
Ωστόσο τον τελευταίο καιρό η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο, αφού τα περιστατικά με σούζες, με εκκωφαντικούς θορύβους από σπασμένες εξατμίσεις και από τα μικροατυχήματα έχουν πολλαπλασιαστεί. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα γίνεται της… παλαβής μπροστά από το Μνημείο των Ριζοσπαστών, αλλά και σε όλος το μήκος της διαδρομής της συγκεκριμένης λεωφόρου. Οι κάτοικοι έχουν ξεσηκωθεί πολλές φορές, αλλά η αστυνομία είτε έρχεται καθυστερημένα είτε δεν πάει καθόλου να ελέγξει το σημείο. Επίσης, κάτι που είναι επικίνδυνο για τους περαστικούς είναι τα σπασμένα μπουκάλια και τα γυαλιά στον δρόμο, που μπορεί να οδηγήσουν σε ατύχημα είτε πεζό είτε όχημα που απλά περνάει από το συγκεκριμένο σημείο. Οι καταγγελίες είναι πλέον πολλές και η αγανάκτηση των κατοίκων πολύ μεγάλη. Αν δεν λυθεί το πρόβλημα τότε θα φτάσουμε σε ακραίες καταστάσεις, με τους πολίτες να απειλούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΑΔΕΙΑ

Related Posts

LEAVE A COMMENT

Make sure you enter the(*) required information where indicated. HTML code is not allowed